Kam na kresovanje po Sloveniji

Te mika obisk kakšnega od kresovanj, ki so napovedana malodane po celi Sloveniji? Kar nekaj kresovanj in prvomajskih piknikov je že napovedanih, o tistih bolj lokalnega značaja pa 'vsevedne' domačine gotovo niti ni potrebno obveščati ;)

28. 4. 2014

V sredo, 30.  aprila letos, se lahko nameniš na enega od naslednjih kresovanj (če naj jih omenimo vsaj nekaj):

Rožnik 2014

Tradicionalno kresovanje in prvomajsko praznovanje na ljubljanskem Rožniku pripravlja Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS).

Kranjska gora

Pri restavraciji Oštarija bo od 18. dalje zabavno z ansamblom Zgornjesavci. Organizatorji obljubljajo tudi animacijo za otroke.

Na Kisovcu

V sredo, 30. aprila, se na Kisovcu (pri Zagorju ob Savi) obeta veliko kresovanje z Orleki. Skupaj z njimi bodo obiskovalce razveseljevali tudi Carpe Diem, Rddndrn, Koala Voice in Soul Duality.

V Rušah

Tako bo letos že četrto leto tudi v Rušah, kjer bo največje kresovanje s prižigom kresa in Kresnega moža.

Kanal

Klub kanalske mladine prireja tudi letos, že četrto tradicionalno kresovanje. Za zabavo bo skrbel Dj MRSKY. Brez vstopnine.

Ptuj

Kresovanje organizira Klub Ptujskih študentov. Začnejo že ob 8h s KPŠjevim dobrodelnim tekom, ob 9h sledi spust po Dravi, ob 10h turnir v odbojki in turnir v paintballu, sledi piknik, da bi na večer na brezplačnem dogajanju prisotne dodobra ogreli Cvetličniki, Jean Bačić quartet, DJ Šemnički in Drugo dugme.

Gaberke

Vabljeni na noro tradicionalno kresovanje v Gaberke kjer bodo Ansambel Smeh in Skupina Skater poskrbeli za vašo najbolj noro kresno noč. Začetek ob 20.00.

Vrh sv. treh kraljev

Nastopajoči so Mladi godci, kresovanje pa tudi pod šotorom. Začetek ob 20:00.

Čušperk

Nastopajoči ansambel Nalet. Začetek ob 20.00.

Novo mesto

Nastopajoči ansambel Azalea, Kok band. Začetek ob ob 19.uri.

Sveti štefan

Začetek ob 20.00.

Na Javorniku - Ravne na Koroškem

Kresovanje bo popestrila mlada narodno-zabavna skupina ITAK, poskrbljeno pa bo tudi za hrano in pijačo. Začetek ob 19:00.

Vrbljene

Za zabavo bo skrbel ansambel POGUM, za pijačo in jedačo pa domača mladina. Nikar se ne ustrašite dežja, saj bo prireditev pod velikim šotorom. Začetek ob 19.00.

Žalec

Nastopajoči: Savinjski kvintet. Začetek ob 18:30.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri