Kam na koncert? Vita Mavrič vabi v Pocket Teater Studio

Nekatera decembrska darila nosimo v srcu in tole je eno takšnih, ki vas lahko ogreje v predbožičnem času, spomin nanj pa boste hranile dolgo.

Kam na koncert? Vita Mavrič vabi v Pocket Teater Studio (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
19. 12. 2017

Po koncertu v Berlinu, nominaciji za Slovenko leta in pred novo premiero je tukaj še rojstvo vinilike in butični koncert Vite Mavrič v Pocket Teater Studiu, ki ga na Rimski cesti 2a v Ljubljani vodi Carlos Pascual.

Vita bo nastopila z Jako Puciharjem, Iljem Pušnikom, Markom Juvanom in Dejanom Vidovičem. 

Tiste, ki poznate Pocket Teater Studio, veste, da se boste tu počutile kot doma, saj vas bodo pričakali z že običajnim kozarcem vina in tudi prav veliko vas ne bo, kar že ime teatra pove.

Majhna soba, intimno vzdušje, znani obrazi, ki vedo, kje se zgodijo zgodbe, ko mraz in mrak pometeta ljudi z ulic ... idealni pogoji za šanson in Vito Mavrič.

Število vstopnic je močno omejeno, zato si jih pravočasno zagotovite z rezervacijo na info@pocketeater.com in 070 325 522. Vstopnina znaša 20 €.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri