Kako spremeniti svet na bolje? TiPovej!

Že ptički na vejah čivkajo, da je čas za spremembe. To zavedanje je dozorelo tako na ravni posameznika kot na ravni družbe.

21. 8. 2012

Naslednji korak, ki nas čaka, je oblikovanje jasne predstave o tem, kako naj bi sprememba izgledala in je iskanje poti, kako željene spremembe tudi doseči.

Obstaja seveda več načinov in poti.

Vsak od nas lahko pozitivno prispeva k novemu boljšemu.

ideja

V neprofitni organizaciji TiPovej! so se tega lotili s projektom SKLAD ZA IDEJE MLADIM, ki mladim pomaga pri uresničevanju idej.

Njihova ciljna skupina so mladi, ker so nosilci sedanjosti in prihodnosti.

Da bo TiPovejZavod lahko izpeljal projekt Sklad za ideje mladih, se je prijavil na razpis podjetja Simobil, "Mladi za mlade", kjer bo izkupiček Žura z razlogom namenjen enemu izmed treh projektov.

Za projekte se glasuje vsak dan na spletni Žur z razlogom. Tu lahko oddaš svoj glas projektu Sklad za ideje mladih in se zavzameš za mlade, ki znajo razmišljat in verjamejo v svoje ideje, katerih realizacija pomeni boljši svet za vse nas.

Projekt Sklad za ideje mladih vidi mlade kot misleče, samostojne in odgovorne državljane in jim pomaga z znanjem in denarjem, da se aktivno vključijo v družbo.

Sklad za ideje mladim omogoča, da sanjajo, uresničijo svoje ideje, se preko njih samouresničijo in tako spremenijo življenje na bolje. Mlade bodo najprej naučili uresničevati ideje, nato pa najboljšim dali zagonska sredstva, da svoje ideje dejansko tudi uresničijo, tako bodo od 20.000 eur dali kar 10.000 eur neposredno v roke mladim, da zaženejo svoje ideje.

Glasuj za mlade z idejami!

Ksenja Perko, TiPovej!team - TiPovej! je organizacija, ki daje krila inteligenci in energiji mladih ter skupaj z njimi gradi ustvarjalno skupnost prijazno do idej in ljudi z idejami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri