Kako je Halid Bešlić v 13 dneh izgubil 15 kilogramov?

Hitro hujšanje so sanje vsakega človeka, ki se bori s telesno težo. Vendar so odvečni kilogrami lahko nevarni za zdravje. Znan nutricist je razvil metodo, ki hitro in enostavno topi kilograme. Med prvimi je metodo preizkusil Halid Bešlić, ki je v 13 dneh shujšal za 15 kilogramov. Za njim so poskusili Kolinda Grabar Kitarović in številni drugi.

Kako je Halid Bešlić v 13 dneh izgubil 15 kilogramov? (foto: International Health) International Health
21. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

"Nenadoma sem pridobil 25 kg. Srečal sem gospoda Kenana, ki mi je dal shujševalni protocol in predlagal dieto, tako da sem v 13 dneh izgubil 15 kg," je povedal Halid Bešlič, njegovo izjavo pa si lahko ogledate tukaj. Zanimivo je, da je isto dieto poskusila tudi nekdanja hrvaška predsednica Kolinda, ki je po zaslugi liposukcijske diete danes videti popolna. S to učinkovito dieto se lahko pohvalijo tudi drugi zvezdniki, kot sta Neda Ukraden in Željko Samarđić, da z njo vzdržujejo svojo linijo.

Ker prihajajo topli dnevi, za tiste, ki še niste začeli z dieto in nameravate shujšati, podajamo več informacij o liposukcijski dieti, za katero sam avtor, farmacevt in nutricionist Kenan Mandra pravi: »Klasične diete so stvar preteklosti, ker so nevzdržne in naporne, prihaja nov način hujšanja – dietna terapija, farmakološki tretma za hujšanje s pomočjo rastlinskih vlaknin in aminokislin, ki daje hitre rezultate ter je popolnoma varen in zdrav način izgube teže.

Kaj je liposukcijska dieta?

Ta farmakološka metoda hujšanja je klinično preizkušena in prehransko popolna, ter v samo 14 dneh prinaša izgubo preko 9 % maščobnih rezerv, oziroma zmanjšanje telesne teže za 7 do 10 %. Metodo je pred 10 leti zasnoval nutricionist, do zdaj pa je imela več kot 100.000 uporabnikov. Klinično je preizkušena in s pomočjo te revolucionarne metode je svojo linijo spravila v red celo nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Prav tako so se z rezultati pohvalile številne hollywoodske zvezde in naši zvezdniki. Zdravljenje deluje po principu "prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami". Aktivacija presnove maščob je odgovorna za aminokisline in hranila, ki zadovoljujejo vse potrebe organizma in rastlinskih vlaken, ki vas s »nabreknenjem« v želodcu napolnijo in se počutite popolnoma siti. Vsi ti pripomočki za hujšanje so združeni v edinstven in preprost protokol, ki ga lahko izvajate doma ob opravljanju vsakodnevnih opravil, saj med tretmajem, ki traja 14 dni, ne boste izgubljali energije za delo ali bili živčni in šibki.

Kako naj začnem s tretmajem?

Zaradi enostavne uporabe lahko takoj začnete. Vse, kar potrebujete, je klic v International Health v Ljubljani na 070 922 722, kjer boste imeli posvetovalni razgovor. Tretma ni namenjen nosečnicam, doječim materam, diabetikom na insulinu ali osebam z obolelimi ledvicami, jetri ipd., zato boste prejeli med razgovorom oceno, ali je ta metoda varna za vas. Strokovni svetovalec vas bo seznanil z vsemi podrobnostmi programa in na vaš domači naslov poslal celoten protokol v slovenskem jeziku s pripomočki za hujšanje (aminokisline in rastlinske vlaknine), proizvedenimi v Nemčiji po najvišjih farmacevtskih standardih. International health vam bo na voljo ves mesec dni programa. Prva faza vključuje pripomočke za hujšanje v kombinaciji z mediteransko dieto in v teh 14 dneh izgubite 7 do 10 % začetne telesne teže. Več informacij najdete tudi na www.lipodiet.eu ali na 070 922 722.

Z liposukcijsko dieto je shujšala tudi Neda Ukraden.