Kaj se bo dogajalo na Največjem spoznavnem žuru? #AntonijaŠola #Sopranos

Največji spoznavni portal v S-LOVE-niji ona-on.com za dober začetek leta prireja Največji spoznavni žur: Spoznavaj, osvajaj, zabavaj!

17. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Si že začela uresničevati svoje novoletne zaobljube? Si si letos zadala, da želiš spoznati nove prijatelje, osvojiti nove simpatije in se ob tem neizmerno zabavati?

Uresniči svoje zaobljube v petek, 26. januarja, ob 21h v klubu Cvetličarna na Največjem spoznavnem žuru v organizaciji največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com. Tema večera: Spoznavaj, osvajaj, zabavaj! Preveri dogajanje.

Kaj vse te čaka na Največjem spoznavnem žuru?

Spoznavanje, osvajanje in zabava, seveda! Kako bomo poskrbeli za vse to?

#1: Spoznavanje

Celoten večer bo spoznavno naravnan - od spoznavnih aktivnosti pod odrom do spoznavnih iger na odru. Za lažje prebijanje ledu ti bodo na voljo Spoznavalnica – priporočamo za prvo spoznavno postajo, kjer lahko v 10 minutah spoznaš 5 potencialnih prijateljev ali morda celo simpatijo!

Poleg Spoznavalnice te čaka še kup drugih spoznavnih aktivnosti, pri razbijanju ledu pa ti bo pomagal tudi Kupid Ljubo! Želim spoznati nove ljudi!

#2: Osvajanje

Ne le osvajanje novih simpatij (;D), cel večer boš lahko s sodelovanjem v nagradnih igrah osvajal/a lepe nagrade. Plesni učitelji te bodo naučili novih plesnih korakov, ki jih le s pridom izkoristi pri osvajanju simpatije!

Čakajo te tudi praktični nasveti, kako na Največjem spoznavnem žuru doseči svoj cilj spoznati in morda celo osvojiti nekoga. Nasvete bosta delila strokovnjak za osebnostni razvoj in govorico telesa Edvard Kadič in trenerka uspešnega življenja Jerneja Krapše. Želim osvajati nova znanja!

#3: Zabava

Ob spoznavanju in osvajanju se boš seveda tudi zabavala! Kdo bo poskrbel za res najboljši spoznavni žur v S-LOVE-niji?

Humorist in televizijski voditelj Rado Mulej nam bo zaupal svoje izkušnje pri osvajanju in podal praktične nasvete za učinkovito zapeljevanje. Družbo na odru mu bo delala prelestna hrvaška pevka Antonija Šola, ki bo predstavila svojo novo balado »Tvoja«!

Skupina Sopranos, ki letos praznuje 10. obletnico, ne bo le predstavila novega singla »Spontano«, ampak bo poskrbela tudi za plesne ritme pozno v noč. DJ Aleks pa bo z nami ostal do jutranjih ur in skrbel, da boš slišala najboljšo glasbo 80ih, 90ih in današnjih dni. Želim se zabavati v družbi Rada Muleja, Antonije Šola & Sopranos!

 

Čas je, da odložiš miško in se nam pridružiš na Največjem spoznavnem žuru v petek, 26. januarja ob 21.00 v klubu Cvetličarna!


Vstopnice so na voljo v predprodaji po ceni 5 EUR na mojekarte.si => Klikni TUKAJ in se izogni čakanju v vrsti. Cena vstopnice na dan prireditve 7€.


Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri