Kaj je marmelada za sončenje in kako bo naredila tvoje poletje najbolj seksi doslej

Sliši se slastno, a je slasten predvsem rezultat – ti, ko tole marmelado izkusiš v akciji, na izbrani plaži, in ugotoviš, da si v bistvu odkrila novo dimenzijo sončenja. Nadeli so ji ime Summer Affair, da je nemudoma jasno, da bo s to marmelado poletje res vroče.

Kaj je marmelada za sončenje in kako bo naredila tvoje poletje najbolj seksi doslej (foto: Afrodita) Afrodita
21. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Summer Affair marmelada za sončenje je del programa Afrodita Professional, kar namigne, da tole vsekakor ni le še ena krema za sončenje, čeprav je njen namen zelo preprost – bolj učinkovito do naravne zagorelosti. A kaj hitro postane jasno, da se v tem skriva še veliko več dobrot. 

Zagorelost zagotovljena – tudi za dlje časa

Doseči tisto čokoladno poletno polt, ki na daleč oznanja, da je za tabo čudovito, avantur polno poletje, ni vedno tako zelo enostavno. Ker traja, ker ni vedno enakomerno in ker je treba najti ustrezno ravnotežje med sončenjem in skrivanjem v senci. Na koncu pa zna ta zagorelost zbledeti še preden se poletje zaključi. 

Afrodita

Zato Summer Affair marmelada navduši že takoj na začetku, ko izvemo, da nudi kar 44-odstotno povečano intenzivnost porjavitve (dokazano s testi, prosim lepo!), kar pomeni, da koža hitreje doseže zdravo in lepo zagorelost, ta pa je potem tudi obstojnejša in tako ne zbledi še preden porabiš celoten dopust. 

Samo trenutek – kurjenje maščob med sončenjem?

Ja. Verjameš ali ne, Summer Affair marmelada vsebuje aktivne sestavine, ki med sončenjem pomagajo topiti maščobne blazinice, poskrbijo, da je koža bolj napeta in čvrsta, s tem pa se zmanjša tudi opaznost celulita. Ležiš in oblikuješ postavo, torej – če to ni najboljše poletje!

Brez skrbi, topljenje maščob v tem primeru ni posledica kakšnega dodatnega segrevanja. Aktivne sestavine v Summer Affair marmeladi ne delujejo z grelnim učinkom, čeprav boš morda zaradi te marmelade letos prav ti najbolj vroča roba na plaži. 

Afrodita

Marmelada tudi zaščiti

Sončenje mora biti varno, zato Summer Affair marmelada vsebuje tudi zaščitni faktor SPF 10. Tako bo tvoja koža med tistimi minutami sončenja, ko bosta z marmelado delali na tvoji čudoviti porjavelosti, vendarle tudi zaščitena pred UVA IN UVB žarki. Ampak saj veš – sončenje vedno po pameti, počasi (in po malo) se daleč pride. 

Kopalke + marmelada = ?

V vseh drugih variacijah bi marmelada na kopalkah pomenila krizno situacijo. Ko pa je govora o Summer Affair marmeladi, tale enačba postane precej irelevantna, saj ima Afroditina marmelada lahkotno kremno teksturo, se hitro vpije in ne pusti neprijetnega, mastnega občutka, kot tudi ne madežev na tvojih lepih belih kopalkah. 

Našli smo torej najboljši pripomoček za letošnje poletne avanture, absolutni 'must have' v tvoji torbi za na plažo, da bo odtis poletja s teboj ostal tudi potem, ko se na urnik vrne ustaljena rutina.

Izdelki SUMMER AFFAIR so ekskluzivno na voljo v spletni prodajalni in fizičnih prodajalnah Kozmetike Afrodita (Rogaška Slatina in Ljubljana).

*
Afrodita Beauty center & shop Ljubljana (Kongresni trg 15),
* Afrodita Beauty center & shop Rogaška Slatina (Celjska cesta 6 - Hotel Slatina ter Zdraviliški trg 10),
* Prodajalna Kozmetike Afrodita - sedež podjetja (Kidričeva 54, Rogaška Slatina),
* Spletna trgovina Kozmetike Afrodita: webshop.afroditacosmetics.com