Juhuhu! Oglej si prvi, čisto svež napovednik serije Polna hiša

Povedali smo ti že, da se Polna hiša ta mesec vrača na male ekrane in zagotovo si bila navdušena! Končno je zunaj prvi napovednik in ni nas razočaral. 

Juhuhu! Oglej si prvi, čisto svež napovednik serije Polna hiša (foto: Youtube) Youtube
11. 2. 2016

26. februarja se po 21-ih letih na globalno spletno mrežo Netflix, ki producira in predvaja serije in filme ter zajema že 75 milijonov naročnikov, vrača izjemno priljubljena serija iz 90-ih Polna hiša. Tokrat z naslovom "Fuller House" (Polnejša hiša).

Osrednji lik zgodbe bo tokrat D.J. Tanner-Fuller, ki postane mlada vdova in ostane sama s tremi otroki. Ker je breme zanjo preveliko, prosi sestro Stephanie in najboljšo prijateljico Kimmy, da ji pomagata pri vzgoji in skrbi za otroke. 

Zasedba, ki nas bo v kratkem znova kratkočasila, ostaja praktično enaka, v njej pa ne bo dvojčic Olsen, ki sta izmenično igrali lik ljubke male Michelle.

Zdaj pa končno ... Prvi napovednik za nov začetek serije, duh katere ostaja enako topel, domačen in pozitiven, kot smo ga vajeni.

Napovednik Fuller House

Glavne igralke serije Fuller House na obisku pri Ellen

Serija Polna hiša nas je razveseljevala med letoma 1987 in 1995. Liki Jesse, Joey, Danny, D.J., Stephanie, Michelle, Rebecca in Kimmi so nam zlezli pod kožo, serija pa je ustvarila nekaj prepoznavnih imen, kot so Mary-Kate in Ashley Olsen, John Stamos in Joey Gladstone.

Preberi še:

Izpoved novinarke: Kako sva rešila že praktično uničen zakon