Joga, šah, izmenjava igrač in še garažna razprodaja

Poleg stalnic programa Parka Tabor joge, ki poteka vsak torek in četrtek ob 19.30 na Muzejski ploščadi in šaha, ki se ga igra na dvorišču Doma upokojencev, ta teden v park ponovno prihajata Izmenjava igrač in Garažna razprodaja.

15. 7. 2014

Garažna razprodaja

  • prireja prostoRož,
  • sobota 19.7. med 10.00 in 18.00 v parku Tabor

Stvari, ki so se predolgo prašile po kotih garaž, kleti in podstrešij, si zaslužijo še eno priložnost, da najdejo novega lastnika. Na garažni razprodaji boš lahko menjala, prodajala in kupovala obleke, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse. Ceno določajo obiskovalci. Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa prijetno druženje v parku.

Kuhala bo Skuhna.

Prodajalce prosijo, da se predhodno prijavijo na elektronski naslov: park.tabor@gmail.com, kamor naj sporočijo ali želijo najeti mizo (10 EUR) ali le uporabljati prostor (5 EUR).

Izmenjava igrač

  • prireja ZOOPI – Zavod za otrokom in okolju prijazno igro,
  • četrtek 17.7. med 17.00 in 19.00 na igrišču Hotela Park

Zanimivo bi bilo videti, katere igrače bi si izbrali otroci, če bi lahko izbirali čisto sami. Dajmo jim priložnost! Pustimo jim, da si brez obremenitve družinskega proračuna skupaj s prijatelji izmenjajo igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami ter po lastnem navdihu domov odnesejo takšne, ki so jim res všeč.

Narediti gre skratka prepih v omarah in v park odnesti igrače, ki so željne igre z novimi radovedneži.