Jo tudi tvoj moški obožuje?

Raziskave kažejo, da vedno več moških obiskuje lepotne salone, hodi na masaže, kupuje vedno več modnih dodatkov, oblek, čevljev in tudi kozmetike. Kaj pa ve punce, kdo skrbi za vašo lepoto? Glasuj za svojega priljubljenega izvajalca lepotnih storitev in osvoji lepe nagrade!

19. 1. 2017

Trendi žekažejo, da vse več moških obiskuje salone in se poslužuje raznih lepotnih storitev. Nič čudnega se nam več ne zdi, ko pri obisku svoje pedikerke zraven nas sedi moški, ki si prav tako želi urejenih stopal, kot si jih ženske.

Kmalu bomo izvedeli, kdo je naj lepotni izvajalec leta 2017. Pri tem potrebujemo nekaj tvoje pomoči. Vabimo te, da oddaš svoj glas za svojega najljubšega frizerja, manikerko, kozmetičarko ali katerega koli drugega ponudnika lepotnih storitev. In seveda je to win-win situacija, saj lahko osvojiš lepe nagrade, tvoj priljubljen izvajalec lepotnih storitev pa lahko osvoji laskavi naziv Priljubljen ponudnik 2017!

Glasuj zdaj?

Pravi naslov so VseStoritve.com, saj tukaj izvajalce lepotnih storitev ocenjujejo in priporočajo njihovi uporabniki. K sodelovanju vabimo tudi tebe. Oddaj dobro oceno in pomagaj svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti. Tebe pa čakajo lepe in uporabne nagrade!

Nikar ne odlašaj in glasuj za svojega priljubljenega izvajalca TUKAJ.

Priljubljen izvajalec

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni. Vse, ki boste sodelovale in oddale svoje mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev boste sodelovale v nagradni igri, nagrade bodo žrebane mesečno. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri