Jeseni se lahko odpraviš na TE 3 koncerte

Pred vrati je nova sezona MUSICOLOGY BARCAFFE SESSIONS, organizatorji pa so že razkrili 3 dobro poznana imena, ki jih bodo letos gostili.

Jeseni se lahko odpraviš na TE 3 koncerte (foto: Unsplash.com/Anthony DELANOIX) Unsplash.com/Anthony DELANOIX
20. 9. 2018

Serija koncertov Musicology Sessions Slovenija začenja svoj drugi krog. Uvodni koncert bo 7. oktobra v Cvetličarni, ko bo na odru šarmiral mojster zapeljivih melodij Mario Biondi, ki se dve leti po svojem zadnjem ljubljanskem koncertu vrača v slovensko prestolnico!

KJE: V soboto, 7. oktobra, v ljubljanskem klubu Cvetličarna!

V novembru se lahko v Kino Šiška odpraviš na koncert ene najbolj atraktivnih zasedb iz Los Angelesa, dua Knower. Gre za njun prvi koncert v Ljubljani, bobnarja Louisa Cola in pevke Geneviece Artadi pa se lahko veseliš tudi zato, ker sta v zadnjih 8 letih s svojim delom postala prava spletna senzacija.

KJE: 3. novembra bodo v ljubljanskem Kinu Šiška.

Tretji koncert bo minil v znamenju kitarskih akordov in funk’n’rolla, ko bo Ljubljano prvič obiskal nigerijski pevec in kitarist KEZIAH JONES. Gre za kitarista, ki svoj sloves vrhunskega kitarista redno dokazuje že zadnjih 20 let, med njegove največje uspešnice pa se umeščajo Rhythm is love, Million miles from home in My kinda girl.

KJE: 2. decembra nastopil v Kinu Šiška!

Fotografije: Unsplash.com/Anthony DELANOIX