Jennifer Aniston v vlogi lažne soproge

O Jennifer Aniston mediji veliko pišejo zaradi njenih fantov in večne želje, da bi našla pravo ljubezen, čeprav igralka v resnici veliko dela.

21. 8. 2013

Štiriinštiridesetletnica je nazadnje igrala v dveh zaporednih uspešnih komedijah – v Horrible Bosses ob Jasonu Batemanu in Jasonu Sudeikisu ter v Just Go with It ob Adamu Sandlerju.

Trenutno pripravlja več projektov, med njimi Squirrels to the Nuts po scenariju Petra Bogdanovicha in še nenaslovljeno kriminalistično komedijo po romanu Elmora Leonarda.

V kino prihajajo tudi:

Mi smo Millerjevi

David Clark (Jason Sudeikis) prodaja gandžo kuharjem, navijaškim mamam in podobnim strankam, pri tem pa se ogiba mulariji – navsezadnje ima moralna načela. Ko poskuša pomagati lokalnim najstnikom, ga napade trojka klatežev. Poberejo mu zalogo trave in vso gotovino, zaradi česar svojemu dobavitelju Bradu (Ed Helms) dolguje precej denarja. Da se odkupi – in ostane živ in zdrav – mora iz Mehike za Brada pretihotapiti novo pošiljko.

Spravi se nad cinično striptizeto Rose (Jennifer Aniston), Kennyja (Will Poulter), ki bi od njega rad kupoval travo, in najstniško brihto z ulice Casey (Emma Roberts), da mu pomagajo izpeljati preprost načrt: lažna soproga, dva namišljena otroka in bleščeč bivalnik ... in 'Millerjevi' se ob 4. juliju odpravijo južno od mehiške meje za konec tedna, ki ga bo gotovo okronal ognjemet ...

Po scenariju Boba Fisherja, Steva Faberja, Seana Andersa in Johna Morrisa je film režiral Rawson Marshall Thurber.

Zamisel za film se je porodila ob meji.

Scenarist Steve Faber se spominja, kako se je večkrat vozil "do mehiške meje, da bi prevetril misli, in vsakič sem na carini videl enako: tipa z lasmi do riti v kombiju, ki ga ovohavajo psi, izurjeni za odkrivanje droge. Spraševal sem se, zakaj se tip ne ostriže in pražnje obleče, najame počitniški bivalnik in 'travo' enostavno pretihotapi čez mejo, če to že namerava – pa ne, da bi jaz to odobraval."

Njegov scenaristični kolega Bob Fisher se strinja: "Istočasno pa bivalniki na kolesih in z njimi cele družine brez težav zajadrajo čez mejo. Tako se je porodila zamisel o majhnem prekupčevalcu trave, ki poskuša z bivalnikom robo pretihotapiti čez mejo," režiser pa dodaja, da so scenaristi 'ustvarili četverico, ki predstavljajo Millerjeve, in sijajne like, ki jih obdajajo na tej vročični pustolovščini. Meni se zdi to prav slastno."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri