Izziv zate! Si spretna v stiliranju? Kaj praviš na smučarski slog, ki ti lahko prinese veliko nagrado?

Kombiniranje oblačilnih kosov je že samo po sebi pravi užitek za vsako modno navdušenko – če si povrhu še ljubiteljica smučanja, pa obvezno preveri Elanov izziv, ki ti poleg užitkov v smučariji na Elanovem dnevu lahko prinese celo nove, res hude smuči!

Izziv zate! Si spretna v stiliranju? Kaj praviš na smučarski slog, ki ti lahko prinese veliko nagrado? (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
18. 12. 2019

Tudi to sezono bo na Krvavcu potekal Elanov smučarski dan, in sicer 10. januarja na Krvavcu. Tam se lahko brezplačno nasmučaš, naužiješ snežnih vragolij, podružiš s podobno mislečimi (beri: ljubitelji belih strmin) in poleg tega še dobiš katero od dodatnih nagrad na dogodku, med drugim celo smuči iz serije Amphibio

Vabljena k izzivu, ki te popelje na smučišče!

Poigraj se z Elanovimi čudovitimi smučarskimi kosi in sestavi svojo edinstveno športno kombinacijo, s katero bi si na smučišču ali kjerkoli drugje brez težav prisvojila vso mogočo pozornost. Pozitivno, seveda. Za navdih delimo s tabo ta dva kosa, na voljo pa jih je toliko, da je kombinacij skoraj nešteto. 

Če boš sodelovala s svojim stilom in boš izbrana, te čakajo nepozaben smučarski dan, ki je na Krvavcu postal že prava tradicija, in prav take nagrade.

To moraš doživeti, če si zagreta smučarka!

Ne čakaj torej na maj in sodeluj v izzivu. Stajling lahko sestaviš na tej spletni strani, kjer te čaka tudi prijavni obrazec!