Izvedeli smo, kje lahko uporabiš letošnji festivalski outfit!

Si tudi ti ena izmed tistih, ki so se neizmerno veseli letošnjega poletja, polnega druženj, objemov, dobre glasbe ter spektakularnih koncertov in festivalov?

Izvedeli smo, kje lahko uporabiš letošnji festivalski outfit! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
24. 9. 2020

Si že pozimi razmišljala o tem, katere outfite vse boš pokazala na vseh dogodkih? Čeprav verjetno tega nisi mogla storiti, ti razkrivamo, da še vedno ni prepozno. Izvedeli smo namreč, za kateri dogodek lahko zelo kmalu oblečeš svoj festivalski outfit! 

Aurora je sicer zelo redek sijaj svetlobe, ki je viden ponoči v severnih, skandinavskih državah.

A Aurora se bo kmalu pojavila tudi v Sloveniji in bo od tu vidna povsod po svetu. StellarBeat Music festival, največji festival elektronske glasbe pri nas, predstavlja nov, svež projekt. To je avdio-vizualna galerija AURORA, zatočišče za vse prijatelje elektronske glasbe, ki pogrešajo dogodke in nove pustolovščine ob soju spektakularnih luči.

AURORA bo preko spleta vidna že 1. oktobra, ko bo s spektakularnimi vizualnimi efekti preko LIVESTREAM prenosa, nastopil svetovno znan DJ, pionir techno glasbe v Sloveniji, DJ UMEK. In kaj je najboljše? Za ekskluzivno zabavo v mestu, se ne boš rabila daleč voziti, iskati parkirnega mesta ali celo prenočišča.

Zabava spektakularnih luči in elektronske glasbe prihaja k tebi, na dom!

Prvi utrinki AURORE , ki jo pripravlja največji festival elektronske glasbe pri nas, StellarBeat, bodo dostopni vsem, ki jo bodo želeli spremljati. Da odkriješ kje vse jo lahko spremljaš, obišči auroramusic.io. Edinstven AURORA dogodek, bo tebe in tvoje prijatelje povezal z ostalimi navdušenci nad elektronsko glasbo, vam ponudil obilico zabave ter vas napolnil z energijo, ki jo poznate s plesišča. Vse kar potrebuješ ti, je dobra volja, en res kul outfit (uporabi tistega, ki ga nisi mogla to poletje), pijačo in udobno obutev, ki ti bo pomagala pri plesu. Še sploh znaš?!

Prepusti se AURORI in zapleši ob ritmih elektronske glasbe in soju spektakularnih luči z DJ UMEKOM.

Fotografije: promocijsko gradivo