Podpri svoje telo s pravimi VITAMINI (izberi glede na svoje potrebe!)

Včasih kljub raznoliki in uravnoteženi prehrani ter zdravemu življenjskemu slogu potrebuješ dodatno dozo vitaminov. Kadar si na primer utrujena, pred kakšnim večjim naporom ali ko si na robu z zdravjem. 

Podpri svoje telo s pravimi VITAMINI (izberi glede na svoje potrebe!) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Svojo dozo vitaminov izberi glede na svoje trenutne potrebe. Vitamin Well predstavlja svojo prvo pijačo v pločevinki, Vitamin Well ZERO, obogateno z vitamini in minerali ter v treh okusih iz priljubljene izvirne serije – Celebrate, Reload in Prepare. Z njo ne boš le potešila žeje, in to popolnoma brez sladkorja, temveč boš zaužila tudi vitamine, ki jih nujno potrebuješ.

Ko si utrujena

Celebrate ZERO ima slasten okus po mangu in ananasu ter je obogaten z vitaminoma D in B12 ter cinkom in folno kislino. Vitamin D in mineralni cink prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema, B12 pa pripomore k zmanjšanju izčrpanosti in utrujenosti. 

Ko potrebuješ spodbudo

Reload ZERO ima okus po limoni in limeti ter vsebuje vitamina B in D ter tudi cink in magnezij. Magnezij prispeva k vzdrževanju ravnotežja elektrolitov v telesu v sodelovanju z biotinom in B12, ki omogoča normalno presnovo energije. Prav tako vsebuje vitamin D, ki nastaja v naši koži, ko je ta izpostavljena sončni svetlobi. 

Ko se pripravljaš na kaj napornega

Prepare ZERO ima svež okus pasijonke ter vsebuje vitamine C, D in B12 in cink ter kofein. Vsi ti vitamini in mineral prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Poleg tega vsebuje kofein, ki prispeva k večji pripravljenosti in izboljšani zbranosti, kot tudi vitamin B12, ki pomaga zmanjševati izčrpanost in utrujenost. Kadar torej načrtuješ kaj psihično ali fizično naporega, se pripravi z ZERO Prepare.

Well Zero