Izkoristite poletni popust na liposukcijsko dieto za hitro hujšanje!

Poletje je že tu, vi pa še vedno niste dosegli svojih ciljev glede izgube telesne teže. Ne skrbite, obstaja hitra, a prehransko popolna rešitev za hujšanje – Liposukcijska dieta, s katero lahko v samo 14 dneh izgubite do 9 % maščobnih zalog. Izkoristite poletni popust in izgubite 7-10 kg v samo dveh tednih!

Izkoristite poletni popust na liposukcijsko dieto za hitro hujšanje! (foto: International Health) International Health
5. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Če želite izgubiti do 9 % telesne mase v samo 14 dneh, potem razmislite da preizkusite Liposukcijsko dieto, ki je mnogim ljudem že dala odlične rezultate.

Znano je, da glukomanan iz energijsko restriktivne diete prispeva k zmanjšanju telesne mase, zniževanju holesterola in uravnavanju sladkorja v krvi, kar je potrdila tudi EFSA (Evropska agencija za varnost hrane). Ko je takšen pripomoček združen s priporočili EFSA za energijsko in prehransko ravnovesje v dieti in ko najboljši nutricionist v okviru sredozemske prehrane naredi konkreten protokol hujšanja, potem to mora dati odlične rezultate.

Takšen protokol, ki ga je ustvaril farmacevt in nutricionist Giovanni K. Mandra, je uporabljala tudi Kolinda Grabar Kitarović, ki je zaradi tega režima prehranjevanja še danes videti popolna.

Avtor diete

Klinično testirana metoda

Na PubMed - največji medicinski enciklopediji na svetu so objavljeni rezultati kliničnega testiranja Liposukcijske diete (strokovno ime: "Noninvasive Liposuction"), ki kažejo, da so pacienti v povprečju izgubili 9,2% maščobnih zalog v samo 14 dneh, kar je petkrat več od povprečne izgube pri klasičnih dietah.

Program hujšanja temelji na ideji zadovoljevanja minimalnih energijskih in prehranskih potreb telesa v skladu s priporočili EFSA, tako da telo dobi vse, kar potrebuje, ne pa dovolj energije, ki jo črpa iz lastnih maščobnih rezerv zahvaljujoč aktiviranju presnove maščob.

Poenostavljeno povedano, telo se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami in tako izgubljamo volumen na kritičnih predelih in telesno maso. Klinična testiranja so potrdila izgubo 7-10 % začetne telesne mase med enim ciklusom od 14 ali 21 dni.

Kako deluje program hitrega hujšanja?

"Liposukcijska dieta deluje na principu prisile telesa, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Presnovna pretvorba maščobe v energijo poteka s pomočjo protokola, ki vključuje sredozemsko dieto in pripomočke za hujšanje, ki vam omogočajo, da niste lačni, da nimate padca energije in sladkorja v krvi, prve rezultate pa vidite že po 48 urah,« pojasnjuje Giovanni Mandra, avtor diete.

Samardžić

Osebno je pomagal izgubiti odvečno težo številnim zvezdnikom, med drugim Kolindi Grabar Kitarović, Nedi Ukraden, Željku Samardžiću, Halidu Bešliću in nekaterim hollywoodskim zvezdam.

Halid Bešlić

"Z enim protokolom, ki traja 14 dni, lahko izgubite 7-10 % začetne telesne teže. Dieta je enostavna za uporabo in varna za vaše zdravje," trdi avtor.

Kako začeti s protokolom hujšanja?

Avtor diete ima odprte svetovalnice in dostopno dieto v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji, center za pomoč uporabnikom pa je v Ljubljani.

Izkoristite poletni popust, ki traja do konca avgusta, dovolj pa je, da pokličete center International Health na telefonsko številko 070 922 722 ali obiščete spletno stran. Ekipa International Health vas bo usmerila v vse podrobnosti programa in vas vodila skozi celoten proces hujšanja, naročite pa se lahko tudi na brezplačen posvet osebno pri avtorju diete v Ljubljani.