Izkoristi nostalgijo prvega ŠOLSKEGA DNE za modni navdih (ta kos je vse večji TREND med navdušenkami!)

Vonj po novih knjigah, peresnica z motivom, ki izraža tvoj modni okus, raznorazna pisala, s katerimi boš risala srčke po robu zvezka ... Če se rada spominjaš prvih šolskih dni, izkoristi priložnost, da se preleviš v šolarko, pa čeprav ravnokar vstopaš v pisarno. 

Izkoristi nostalgijo prvega ŠOLSKEGA DNE za modni navdih (ta kos je vse večji TREND med navdušenkami!) (foto: Shoppster) Shoppster
13. 8. 2021 | Promocijsko sporočilo

Med modnimi navdušenkami so vse bolj priljubljeni šolski nahrbtniki, ki v njihovih življenjih seveda prevzemajo nove funkcije. Namesto zvezkov in knjig se v njih znajdejo stvari, ki jih ženska potrebuje za dan, poln delovnih in drugih obveznosti.

Seveda taki nahrbtniki še vedno opravljajo svojo prvotno vlogo, ko jih izberejo šolarke, a ko ga v svojo garderobno omaro obesi oboževalka mode, postane kos, ki lepo popestri prav vsako kombinacijo.

Šolski nahrbtnik se seveda najlepše ujame s sproščenim videzom, torej džins hlačami, ki jih kombiniramo z raznimi srajcami, bluzami in puloverji, prav nič pa ni narobe, če ga vključite v malce bolj strogo in elegantno opravo s suknjičem in krilom ali elegantnimi hlačami.

Cosmo izbira

Pogled Cosmo deklet so ujeli šolski nahrbtniki, ki jih najdeš na Shoppsterju v kategoriji Šola se vrača. Zaljubile smo se predvsem v nahrbtnike Reisenthel, ki svoj prvotni (beri: šolski) namen po našem mnenju najlepše oplemenitijo z dizajnom in modnim pridihom. Ogledaš si jih lahko v galeriji ali seveda na spletni strani www.shoppster.com.

Vsekakor vzemite v zakup, da gre za vse večji trend, in si tak nahrbtnik po svojem okusu privoščite za v službo ali pohajkovanje po mestnih ulicah. Na Shoppsterju je izbira šolskih nahrbtnikov res velika in predvsem – dobra.