Iz uvodnika: Kava v postelji. Dobesedno.

"Kaj naj rečem, pretekli mesec je bil zame ... moker. Začelo se je pred nekaj tedni na moj rojstni dan," v uvodnik junijske številke Cosmopolitana kar takoj zapisala glavna urednica Cosmopolitana Tina Deu.

30. 5. 2013

"Budilka je že večkrat zazvonila, jaz pa sem vsakič še v polsnu pritisnila 'snooze' in se pogreznila nazaj v sanje. Moj dragi je prijazen fant, ki me razvaja vsak dan, za rojstni dan pa še posebej. Tako se je tistega dne že navsezgodaj odločil, da mi v posteljo prinese kavo. Nekako je še speljal okoli ovinka, a kaj, ko se je potem spotaknil ob kup revij in kavo zlil na mojo spečo glavo. V šoku sva bila oba, saj takšne budnice ne doživiš vsak dan. Medtem ko je od mene kapljalo, je ves zmeden končno izdavil nekakšen 'vse najboljše'. To pač rečeš, ko ima nekdo rojstni dan, kajne? Potrebovala sva kar nekaj minut, da sva dojela, kako smešno je pravzaprav vse skupaj.

Res, moj zadnji rojstni dan si bova zapomnila za vedno – tako midva kot najini FB-prijatelji, ki so bili tisti dan deležni prav posebne zabave. Mokra zgodba, 2. del Bolj ali manj hladnih tušev pa s tem še ni bilo konec. Že čez nekaj dni smo se s puncami z uredništva odločile, da preizkusimo nov šport – supanje (glej str. 70). Stoječe veslanje je zabavna in prijetna aktivnost, med katero stojiš na srfu podobni deski, v roki držiš veslo in z njim veslaš malo na eni strani in malo na drugi ... medtem pa opazuješ naravo in uživaš. Ko smo si ogledovale pripomočke za ta šport, se nam je vse skupaj zdelo precej nestabilno. Čeprav so nam zagotovili, da so možnosti, da katera od nas čofne v vodo, zelo majhne (beri: 1 %), se nam je ob pogledu na majajočo se desko kljub vsemu zdelo kar pametno, da smo s sabo prinesle rezervna oblačila. Za vsak slučaj ... ki se je seveda zgodil prav meni! Čeprav je s padci v vodo začela Špela, sem jaz ravnotežje izgubila tako rekoč na sredi jezera in sem, kolikor sem dolga in široka, zletela v ledeno mrzlo vodo, na srečo ujela (čisto nova) sončna očala, ki jih je skoraj odplaknilo, in se potem z veliko težavo skobacala nazaj na desko (glej fotko). Še dobro, da smo imele s sabo dva fanta, ki sta nama s Špelo kavalirsko odstopila majici. Po tem dogodku smo se prav čudile, kaj vse je včasih treba, da slečeš dva mišičasta tipčka?!!

tina deu

Poleg teh dveh podvigov sem v naslednjih dneh, ko sem se s kolesom peljala v službo, doživela konkretno blaten pljusk, ki ga je povzročil mimovozeči avtobus, nekaj dni pozneje pa je odpovedal še pralni stroj in nam poplavil kopalnico.

Vse se enkrat posuši Saj veste, kako je, ne gre vedno vse po načrtu. Če vprašate mene, je takrat še najbolje, da vse skupaj obrneš na šalo in se odsmejiš v še tako moker dan. Moram reči, da se prav veselim prihajajočega poletja, ko ne bo več tak problem, če si kar naprej moker. Danes sem ujela, da bo v petek menda snežilo, pa tega tudi ni nihče načrtoval, je pa na Facebooku že polno šal na ta račun. Na uredništvu pravimo, da se je pomembno smejati še tako čudnim stvarem, saj se vse enkrat posuši. Smejte se tudi ta mesec in uživajte v novem Cosmu, ki je spet poln tem, ki na ustnice zagotovo privabijo vsaj nasmeh."

Posebno darilo z junijskim Cosmopolitanom

Poletni dnevnik!

Poletje se bliža in prepričani smo, da že načrtujete, kaj vse boste počele v naslednjih mesecih. Tako se bodo v poletnem dnevniku, ki smo ga priložili tej številki, znašli vsi vaši počitniški načrti in z njimi zabavne dogodivščine najtoplejših mesecev, ki so končno tu. Veseli bomo, če se bo fotka katere od še posebej smešnih strani znašla tudi na Instagramu. Označite jo s hashtagom #najboljcosmopoletje, da si bomo fotke lahko ogledali tudi mi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri