Italijani jasno in glasno povedali: "Vsi, ki testenine jeste TAKO, nimate POJMA" 🍝

"Ja, lahko si mislite, da izgledate imenitno, ko svoje testenine prefinjeno navijate na vilico, v resnici pa bi vsi Italijani najraje planili k vaši mizi in vas vprašali, kaj hudiča počnete," je naši novinarki zaupal Italijan, ki že vrsto del dela v priznani italijanski restavraciji. Preveri, kaj jih tako močno razburi!

Italijani jasno in glasno povedali: "Vsi, ki testenine jeste TAKO, nimate POJMA" 🍝 (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2022

Italijanska kuhinja v svetu velja za eno izmed najbolj priljubljenih, a Italijani bi se ob vseh različicah njihovih tipičnih jedi velikokrat najraje pogreznili v zemljo.

Ena takšnih je na primer pica z ananasom, ki jo naravnost obožujejo v Združenih državah Amerike.

No, naša novinarka se je pred kratkih pogovarjala z enim od lastnikov priljubljene italijanske restavracije, ki ji je zaupal največjo napako, ki jo Slovenci delajo, ko obiščejo njegovo restavracijo in mimo katere preprosto ne more.

"Nikakor ne morem mimo dejstva, da Slovenci testenine jejo z žlico. Večkrat se mi je že zgodilo, da jim postrežem krožnik peresnikov z vilico, nato pa me vprašajo za žlico. Tega preprosto ne razumem. Prav tako ne razumem, zakaj bi špagete navijal na žlico? Ja, lahko si mislite, da izgledate imenitno, ko svoje testenine prefinjeno navijate na vilico, v resnici pa bi vsi Italijani najraje planili k vaši mizi in vas vprašali, kaj hudiča počnete," je kuhar povedal naši novinarki in dejal, da vsi, ki testenine jejo tako, nimajo pojma o italijanski kuhinji. 

No, že pred časom smo na našem portalu objavile tudi zanimivo razkritje italijanskega picoperka, ki je svetu končno pojasnil, kako se pravilno je pico.

Hudoooo! Italijanski picopek razkril, kako bi morali V RESNICI jesti pico 🍕

Zanimivo pa je tudi dejstvo, da je le uro vožnje iz Ljubljane restavracija, v kateri po mnenju Italijanov strežejo najboiljšo pico na svetu. Te zanima, kje? Preveri!

Italijani priznali: Najboljši picopek na svetu pice peče le uro vožnje iz Ljubljane (razkrivamo, kje)

Fotografije: Profimedia