Itak novinarka sprejela izziv

Zakaj ne bi izkoristila danih priložnosti in radovedno sprejela kakšen nov izziv? Nekaj simpatičnega, uporabnega in polnega novih izkušenj. Nikoli ni prepozno za uresničevanje tvojih sanj in tukaj imamo dokaz ...

2. 11. 2013

Kdo je Itak novinarka?

Izziv Itak novinarke je z zanimanjem sprejela 28-letna Anja Jurko iz Celja. Z novinarstvom se je srečala v študentskih letih, ko je poleg študija, ki je bil nekaj popolnoma drugega (najprej študij organizacije in managementa, nato podiplomski študij turizma), pričela s pisanjem člankov, saj jo je to, da mora nekaj zliti na papir, veselilo že od nekdaj. Kljub dokončanem študiju danes še vedno pridno tipka in z najrazličnejšimi članki širi svoja obzorja.

Srečala se je že z delom za najstniške revije, revijo o zdravju, pa s trač revijo in portalom, delom pri znani časopisni hiši, s pisanjem za študentske in dijaške priročnike, z modnimi in lepotnimi članki...Kot pravi, je bila prelepa izkušnja, ki ji je dala več kot lahko sploh opiše, tudi polletna študijska izmenjava v Angliji, kjer je pridobila nekaj dodatnih znanj in najbolj pomembnih - življenjskih izkušenj. Veseli se nenehnega učenja, ki ji daje možnost izpopolnjevanja.

Spopadla se bo z izzivi

»Na izziv za Itak novinarko sem se prijavila z razmišljanjem 'zakaj pa ne', saj rada sprejemam nove izzive, ki mi popestrijo dan, moje delo, mi podajo nova znanja, bogate izkušnje in seveda še eno dobro referenco za prihodnost,« pove o svoji novi vlogi. Najbolj pomemben del kreativnosti je, da se ne bojiš pasti,« se glasi ena od njej priljubljenih misli, kot Itak novinarka pa bo na list papirja (oziroma na toliko prostora, kot ji ga bo dano), poskušala 'stlačiti' vso dogajanje na snemanju Itak Xmass kampanje, zbrati izjave, občutke in razmišljanja drugih sodelujočih, podati nek 'kul', mladostniški pogled na novo izkušnjo in dokazati, da se splača uresničevati svoje sanje ter zamisli.

»To delo mi bo v prihodnosti pomagalo pri spopadanju z novimi izzivi, saj bo dragocen košček v mozaiku mojih izkušenj, izkušnje pa so tiste, ki nam pomagajo na poti do uspeha,« pravi Anja. Pa njen nasvet? Drugačnost nas bogati, zato sprejmi vsak izzv. Itak! 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri