Iris Mulej svetuje: okrasi svoj dom s personaliziranimi foto izdelki

Življenje brez spominov je kakor ljubezen brez poljubov, pravi Iris Mulej, ki svoje spomine redno in skrbno shranjuje.

Iris Mulej svetuje: okrasi svoj dom s personaliziranimi foto izdelki (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
30. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

S pomočjo pametnih telefonov lahko ustvarjamo spomine na vsakem koraku. Nikoli ni bilo tako enostavno ujeti trenutka sreče, kot to lahko naredimo danes. Prav tako pa vse te trenutke lahko zelo hitro izgubimo ali pozabimo med tisočimi preostalimi posnetki. Ne bi se mogli bolj strinjati z Iris, ki pravi, da gre za povsem drugačne občutke, ko spomine držimo v rokah ali jih občudujemo na steni, kot pa, če jih gledamo na telefonu. Poleg tega pa nikoli ne vemo, kdaj nam bo telefon zatajil. 

Iris Mulej je prava mojstrica ustvarjanja spominov. Stene njenega doma krasijo prelepe fotografije, ki so prava paša za oči. Pravi, da so to skrbno izbrani najljubši spomini, ki jih vsakodnevno z veseljem opazujejo, hkrati pa so čudovita stenska dekoracija njihovega doma. Iris je ustvarila številne čudovite CEWE foto izdelke, ki so vedno barvno skladni s prostorom in skrbno oblikovani. Pogosto v oblikovanje vključi tudi svoja dva malčka, ki prav tako kot ona, obožujeta fotografije. 

Poleg fotografij je za poživitev sten svojega doma ustvarila tudi kolaž najljubših fotografij na hexxas šestkotnik penastih ploščicah. Iris se je odločila za črnobelo različico družinskih fotografij in dodala rožast dodatek, ki stenski dekor zelo lepo dopolni.

Sobico hčere je opremila s koledarjem, ki je lahko prav tako čudovit stenski okras, če prikazuje spomine, ki so vam še posebej pri srcu. 13 izbranih fotografij za 13 praznih listov in za spomine, ki vas bodo spremljali skozi celo leto. 

Irisin najljubši prsonalizirani foto izdelek je CEWE FOTOKNJIGA, ki jo oblikuje povsem po svojem okusu in navdihu. Knjižne police njenega doma krasi lepa zbirka fotoknjig, zelo kmalu pa jo bo dopolnila s še eno napolnjeno s poletnimi spomini.