IONIZATOR VODE – IZGLEDAJ IN SE POČUTI MLAJŠO, KOT DEJANSKO SI

Revolucionarne kreme, napitki in čarobni praški, ki nam obljubljajo mladost, nas po navadi pustijo praznih rok in praznih denarnic. Pa je ponovni občutek mladosti zares nedosegljiv? Morda ... A verjetno le zato, ker se pomlajevanja lotimo iz napačne smeri. Na srečo so znanstveniki odkrili ionizator vode, napravo, ki dokazano zavira staranje na celičnem nivoju ...

10. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Staranje – nadloga, ki na neki točki sreča prav vsako žensko (in moškega), ima dve plati. Po eni strani je na udaru tvoja koža. Ta zaradi počasnejšega nastajanja elastana in kolagena izgublja prožnost in postaja iz dneva v dan bolj zgubana.

Po drugi strani pa je precej bolj neprijetno, ko se enkrat tudi počutiš staro. Morda te do tega občutka pripelje pomanjkanje mladostniške energije ali pa zgolj tisti občutek izžetosti po napornem dnevu. In ja, verjetno ni treba poudarjati, da utrujena ženska pač ne more sijati v svoji najboljši luči.

Tu ti lahko na pomoč priskoči ionizator vode, ki ti lahko pomaga tako do mladostniškega počutja kot tudi videza.

ZAKAJ JE IONIZATOR VODE TVOJ SKRITI ADUT V BOJU S STARANJEM ...

Ali veš, da je v tvojem telesu več trilijonov malih razgrajačev, ki jim pravimo prosti radikali. Ti imajo poleg nekaterih koristnih funkcij tudi eno, nad katero ne boš ravno navdušena ... Po mnenju portala Researchgate je namreč staranje tvojih celic posledica njihovega delovanja. Med drugim so prosti radikali na primer krivi tudi za upad elastičnosti kože, ki se največkrat odraža v povešeni koži, upadu volumna in gubicah.

Da se lahko tvoje telo proti temu bori, potrebuje antioksidante − snovi, ki nevtralizirajo proste radikale in tako upočasnjujejo celično staranje. Težava je, da različne kremice nimajo dovolj antioksidantov. Prosti radikali so po našem celotnem telesu, in zato ti nanašanje kremic na obraz pač ne more prinesti opaznih anti aging rezultatov.

Ionizator vode Tyent 9000 (na sliki spodaj) pa se zaviranja radikalov loti znotraj tvojega telesa. Tvojo vodo iz pipe ta ionizator vode pretvori v Vitalno Vodo, nabito z antioksidanti, ki je kot nekakšna ustna vodica za notranjost tvojega telesa – odstrani škodljive stvari, te očisti in osveži. Njeno uspešnost pri zaviranju staranja pa potrjujejo tudi meritve, ki pravijo, da je Vitalna Voda eden od najmočnejših antioksidantov, ki ga lahko privoščiš svojemu telesu – niti zeleni čaj se mu ne more približati.

Ionizator vode Tyent 9000 staranje pomaga zavirati od znotraj, rezultati pa se začnejo kazati tudi navzven.

Če ionizator vode vidiš prvič, si ga morda na prvi pogled zamenjala za »zgolj še en« vodni filter. Čeprav tudi ionizator vode to očisti, pa med tema dvema napravama obstaja velika razlika. Vodni filter recimo tvojo vodo iz pipe zgolj prečisti in iz nje odstrani škodljive snovi. Ta voda te sicer odžeja, a kakšnega posebnega učinka na zaviranje staranja ne bo imela. 

Po drugi strani ionizator vode vodo ne samo prečisti, temveč jo nato v procesu ionizacije še obogati in spremeni v Vitalno Vodo. Ta je nabita z ogromno antioksidanti, ki tvojemu telesu pomagajo nevtralizirati tiste razgrajače, in tako zavirati staranje na celičnem nivoju.

KAKO TI IONIZATOR VODE POMAGA, DA SE TUDI TI POČUTIŠ MLADOSTNIŠKO ...

Spomni se svojih zgodnjih dvajsetih ... Verjetno si tudi ti pokala od energije in bila vsak dan pripravljena na nove izzive, pa najsi bo to šola, služba, druženje s prijateljicami ali pa dobra žurka. Za marsikatero žensko je to obdobje tudi zadnje, ko čutijo to mladostniško energijo. Čez čas namreč ta iskrivost začne usihati, dokler se ne znajdeš v svojih tridesetih (ali štiridesetih) z le bledim spominom na svoje energične dni.

Ne obremenjuj se ... To se dogaja vsem. Vse skupaj je posledica hrane, ki jo uživamo, zraka, ki ga dihamo, in stresa, ki smo mu izpostavljeni. Vse troje namreč vnaša kisle snovi v tvoje telo, ki jih mora potem tvoje telo nevtralizirati, da lahko optimalno deluje. Več kot je teh kislih snovi, več energije mora telo v boju za ohranjanje ravnovesja porabiti. In ja, to je točno tista energija, ki ti je potem čez dan primanjkuje.

To pomeni, da lahko odkleneš zvrhano mero energije na povsem preprost način: svojemu telesu olajšaj bitko s kislimi snovmi. Ionizator vode ti pomaga narediti točno to, ne da bi ti bilo treba spreminjati svoj način življenja. Vse, kar moraš narediti, je, da navadno vodo (ki jo piješ vsak dan) zamenjaš z Vitalno Vodo, ki jo ionizator vode naredi s posebnim postopkom. Ionizator vode s procesom ionizacije to vodo naredi izjemno bazično (pH 9), tvoje telo pa tako dobi pomembnega zaveznika v boju s kislimi snovmi.

Ko se tvojemu telesu ni treba na vse kriplje boriti s kislimi snovmi, se vsa tista odvečna energija lahko sprosti, ti pa jo lahko uporabiš za vse, kar si želiš – od nakupovanja pa do posteljnih aktivnosti. Ne nazadnje je tudi to sestavni del mladosti ; )

ALI JE IONIZATOR VODE LE ŠE ENA »NAJNOVEJŠA IZMIŠLJOTINA«?

Ionizator vode bi, kot kaže, prav zares lahko bil ključ do ponovne mladosti. In ne, ne gre za najnovejšo izmišljotino, ampak za do zdaj skrbno varovano skrivnost hollywoodskih zvezdnic, ki ionizator vode uporabljajo že desetletja ...

Njihova skrivnost − ionizator vode − pa je zdaj na voljo tudi v Sloveniji.

Če si želiš tudi ti Vitalno Vodo imeti pri sebi doma in se spet počutiti & ponašati z videzom kot v svojih najboljših letih, bi bil ionizator vode lahko pravi odgovor zate. Več o njem si lahko prebereš s klikom na https://www.vitalnavoda.si/ionizator-vode-tyent-9000/