Instagram uvedel zelo pomembno novost!

Od zdaj naprej boš lahko na Instagramu objavila tudi fotke, ki niso pokončne!

Instagram uvedel zelo pomembno novost!  (foto: Cindy Prado) Cindy Prado
28. 8. 2015

Vse ljubiteljice Instagrama boste zelo vesele naslednje informacije. Instagram je objavil, da je sedaj mogoče objaviti fotografijo tudi na način podolžnega formata.

Še bolj zabavno in uporabniku bolj prijazno

Kvadratki so še vedno filozofija Instagrama in bodo tudi ostali, so pa izpolnili željo vsem uporabnikom, ki so želeli objavljati več kot pa je zajel kvadratek. Zavedajo se, da je zgodba, ki jo želimo objaviti vedno na prvem mestu in so zato eno izmed najbolj popularnih družbenih omrežij, s katerim delimo trenutke naših življenj, naredili še bolj zabavno, lažje in prilagojeno.

Ne pozabi posodobiti Instagrama!

Hitro posodobi Instagram in si naloži še aplikacijo Layout from Instagram, s katero boš lahko prilagodila in sestavila kolaž, kot boš želela. Nikoli več se ne boš srečala s problemom, koga od prijateljev boš izpustila iz fotografije, ob kavici, ki jo boš zjutraj objavila, pa boš lahko pokazala še več čudovitega razgleda kot do sedaj. 

Napisala: Teja Turk

Zdaj pa hitro preveri še, kakšno fotko je na Instagramu objavil David Beckham, pa tudi kateri izumi žensk so danes nepogrešljivi.