Ines Juranovič na kosilu v ljubljanskem DiVinu

Slovito ljubljansko restavracijo diVino je pred dnevi obiskala tudi nekdanja Playboyeva zajčica in miss Hawaian Tropic Ines Juranovič. Lepotička se je v diVinu ustavila na popoldanskem kosilu, v okviru katerega je uživala v mojstrovinah znanega kuharskega mojstra Matjaža Cotiča. Ta je svetlolasko razvajal z morskim menijem, in sicer s slastnim filejem brancina v omaki iz kaper in oliv ter sipinim pirejem. Ob dobri hrani si je privoščila tudi kozarček penine Mare Santo, ki je znana po tem, da zori v globinah Jadranskega morja.

Ines Juranovič na kosilu v ljubljanskem DiVinu (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
4. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Blogerka, ki se lahko pohvali z več kot 100.000 sledilci na družbenem omrežju Instagram, kjer deli fotografije in vtise s svojih številnih potovanj, je bila nad hrano in pijačo navdušena, pridružila pa se je tudi Klubu Mare Santo.

Gre za klub, ki združuje prijatelje penine Mare Santo, namen kluba pa je povezovanje med ljudmi in humanitarnost. Klub - ustanovljen je bil letos, med člani pa so številna slovita imena iz sveta politike, gospodarstva in športa, med drugim košarkaški as Luka Dončić - je tako med drugim že sodeloval na dobrodelni nogometni tekmi svetovnih zvezd v Biljah, kjer so zbirali sredstva za slovenski Zavod Vozim in mednarodno humanitarno organizacijo Commongoal. Klub je bil tudi soorganizator slovensko-hvarskega večera, v okviru katerega so ljudje dobrega srca zbirali sredstva za ljubljansko Ustanovo za pomoč otrokom z rakom.

Nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother je bila nad humanitarno noto navdušena, Mare Santo pa je ponesla tudi v Malo Azijo. Trenutno se Ines namreč mudi na potepanju po mesečevi pokrajini, v turški Kapadokiji.