Imaš doma kakšno jelko, ki je ne potrebuješ več? Podari jo!

Radijski moderator Robert Roškar je na svojem facebook profilu objavil, da podarja svojo novoletno jelko. Pripisal je, da si jo želi podariti nekomu, ki je nima oziroma si je ne more privoščiti. 

19. 12. 2016

Med prvimi ga je kontaktirala nekdanja Sanjska ženska Miša Margan, ki je ponudila svojo pomoč na Štajerskem koncu.

“Takoj sem pomislila na otroke mladinskega doma (v Mariboru), s katerim sem v preteklosti veliko sodelovala. Napisala sem mu in oba sva se strinjala, da bi tale jelka lepo popestrila njihov dom.

Po nekaj usklajevanjih smo od ravnatelja Mladinskega doma Ivana Dobaja dobili informacijo, da bi Robertova jelka krasila dom v Velenju.

Ker je bilo zanimanje za Robertovo jelko precej večje, kot pričakovano, se je Robert odločil, da bo pozval svoje prijatelje k darovanju jelk, ki jih več ne potrebujejo.

Če imaš tudi ti doma kakšno jelko, ki je več ne potrebuješ, lahko pomagaš pri zbiranju.

Če pa si tvoja družina jelke ne more privoščiti ali poznaš koga, ki je v taki situaciji, pošlji sporočilo na margan.mihaela@gmail.com ali facebook profil Robert Roškar. Na ta dva naslova tudi piši, če lahko odstopiš jelko oz. okraske.

Dajmo skupaj nekomu polepšati praznike!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri