Ideje za popolno zimsko druženje

Mamljive in odštekane ideje, ki bodo tvoje življenje naredile še slajše.

14. 12. 2012

Organiziraj swap zabavo

Povabi prijateljice na izmenjavo oblačil, dodatkov, knjig ... vsega, česar ne potrebujete več. Morda bodo stvari, ki si jih ti že odpisala, všeč kateri od prijateljic. Vse, kar ostane, lahko podarite dobrodelnim organizacijam.

Kuharska delavnica

Peka praz­ničnih piškotov je lahko še bolj zabavna, če imaš ob sebi najboljše kuharske prijateljice. Pripravite punč, vsaka naj prinese nekaj receptov in veselo v akcijo!

Filmski večer

Če se tvojemu fantu določeni filmi zdijo preveč pocukrani, naredi seznam tistih, ki že dolgo čakajo na primeren trenutek. Dekliščina in Čudežni Mike sta le zadnja s seznama, manjka ti samo še kup kokic in dobra družba.

Nostalgična sobota

Pred kratkim so imele Lady Gaga, Lana Del Rey in Paris Hilton pravi pižama parti, kjer so se igrale monopoli, twister in tarok. Hecamo se! Vseeno pa lahko nekaj podobnega izvedeš s svojimi prijateljicami.

Poveži se s tistimi, ki jih že dolgo nisi videla, morda najboljšimi mušketirkami iz osnovne in srednje šole ali faksa. Poskrbi za ustrezno glasbeno podlago iz osemdesetih ali devetdesetih, nato pa si privoščite še kozarček ali dva martinija.

 

Pripravila: Manca Čampa

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri