Hudoooo! Si že videla PERSONALIZIRANE kozarčke, iz katerih pijemo dekleta z uredništva? 😍

Če se še nisi pridružila skupnosti #CosmoGang, si boš tega zdaj verjetno želela. 😍

Hudoooo! Si že videla PERSONALIZIRANE kozarčke, iz katerih pijemo dekleta z uredništva? 😍 (foto: Kaja Berlot) Kaja Berlot
1. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

To, da Cosmo Slovenija v tem mesecu praznuje svoj 18. rojstni dan verjetno že veš, kajne? 😍 #VseNajboljšeCosmo

Ob tej priložnosti, pa smo dekleta z uredništva prejela prav posebno darilo, ki ga je samo za nas pripravilo podjetje Plastika Skaza. 😍 Te zanima, o čem govorimo? 

TAKO so nastali personalizirani kozarčki, iz katerih pijemo na uredništvu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skaza (@skaza_exceeding_expectations) on

Spoznaj ECOCARE kozarček; najbolj KUL kozarček ta hip!

Si kdaj pomislila, da vsakokrat, ko kozarček vržeš v koš, tudi sama prispevaš k srhljivemu podatku, da na svetu porabimo kar 500 milijard kozarcev za enkratno uporabo na leto?

Na Cosmo uredništvu smo to grdo navado že odpravile, saj na sestankih, med delom in v prostem času uporabljamo Skazine ECOCARE kozarčke. 😍 

En ECOCARE zate - 365 kozarčkov za enkratno uporabo manj na leto

ECOCARE kozarček je domišljen, izviren izdelek, narejen iz ekološkega sladkornega trsa. Proces izdelave minimalno obremenjuje okolje, namenjeni so večkratni uporabi in nato recikliranju. Če spiješ le eno pijačo na poti na dan, boš z uporabo svojega kozarčka ECOCARE zmanjšala obremenitev okolja za 365 kozarčkov za enkratno uporabo na leto. Pomisli!

Tvoj ECOCARE kozarček lahko izbereš v najljubši barvi in z različnimi sporočili. Ob naročilu po spletu, pa si lahko naročiš tudi svoj lastni napis. 😉

Pridruži se ambasadorjem ECOCARE, postani del #CosmoGanga

Vsakdo, ki se odloči za nakup in uporablja izdelke iz linije ECOCARE, prispeva k ohranjanju okolja. Da bi povezali vse, ki ste že na poti trajnostnega razvoja in nanjo pritegnili še več sopotnikov, so v podjetju Skaza oblikovali gibanje Ambasadorstvo ECOCARE.

Naziv pripada vsem, ki je mar za okolje in uporabljajo izdelke, ki varujejo okolje, ECOCARE. Vsem, ki iščete koristne novosti, ne obremenjujete okolja ter obiščete ECO CARE spletno stran www.skaza.si/ecocare.

ECOCARE kozarčke pa so včeraj v svojih darilnih vrečkah prejele tudi obiskovalke Cosmo konference! 😍

V podjetju Skaza so zgled skrbnosti do okolja. Svoje poslanstvo so posvetili proizvodnji izdelkov, ki predstavljajo trajnostno alternativo klasični plastiki, hkrati pa o problematiki ravnanja s plastiko za enkratno uporabo ozaveščamo tako podjetja, kot posameznike. Želijo si, da vsi spregledamo in sprejmemo svoj del odgovornosti, saj verjamejo, da z zgledom, še posebej s svojimi izdelki in linijami Viva 2, Pick&Go, Bokashi Organko ter podporo, ki jo dajejo široki družbeni in gospodarski skupnosti, lahko vsi postanemo ekološko inteligentnejši.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri