To, kar vidiš na tej SLIKI, razkriva, kakšna si, ko si ZALJUBLJENA

Ta test osebnosti te zna presenetiti! 🤭

To, kar vidiš na tej SLIKI, razkriva, kakšna si, ko si ZALJUBLJENA (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2021

Poglej to sliko in povedali ti bomo, kakšna si, ko si zaljubljena! 🤭

Tisto, kar na njej vidiš najprej, obrži v spominu in skupaj bomo razčlenili pomen le-tega!

Pozorno si oglej sliko:

Če na sliki vidiš:

#1 Profil starejšega moškega

Če je prva stvar, ki si jo zagledala, profil starejšega moškega, to ne pomeni, da so ti všeč starejši. Pomeni zgolj to, da v zaljubljenosti nisi črno-bela, ampak vedno vidiš širšo sliko, ne glede na moč zaljubljenosti.

Seveda imaš rada romantične geste, komplimente in pravega moškega, ki je pravi kavalir, a zavedaš se, da je ljubezen delo, torej od svojega partnerja pričakuješ tudi zvestobo, iskrenost, željo po komunikaciji in željo po vztrajnosti tudi, ko ni vse rožnato.

#2 Jezdeca na konju

Si nepoboljšljiv romantik, ki sanja o princu na belem konju. Kljub temu pa težko zaupaš, nisi pripravljena na brezglavo ljubezen in se bojiš bolečine, zato gradiš zidove okoli svojega srca.

Ko se ti zidovi porušijo, od partnerja zahtevaš popolno pozornost, sama pa kdaj pa kdaj tudi pogledaš za drugimi, kar seveda ni prav.

#3 Speče dekle ob reki

Si rahlo skeptična zaljubljenka. Po eni strani ljubezen obožuješ, po drugi strani pa te je strah zavrnitve in težko sama sebe prepričaš, da lahko nekaj traja za vedno.

Srčno bolečino čutiš zelo močno, hkrati pa tudi ljubiš tako, torej se ljubezni res ne smeš izogibati. Kaj pa, če pride mimo tisti pravi?

Zagotavljamo ti, našla boš takšnega, ki mu bo popolnoma jasno, kako srečo ima, da te je našel

#4 Kamniti lok na reko

Če spadaš med tiste, ki na sliki sploh niso zagledali ljudi, ampak samo kamniti lok nad reko, si divjega in zasanjanega srca, ki ga je zelo težko osvojiti.

Obožuješ idejo o ljubezni, a nikoli do zdaj še nisi našla takšnega partnerja, ki bi jo razumel in čutil na enaki ravni kot ti. Lahko, da je ravno to napaka, saj ne moreš od nekoga pričakovati, da bo imel enake poglede kot ti, lahko pa se odločiš, da mu vseeno daš priložnost in na ljubezen pogledaš iz njegovega zornega kota, kar ti obljublja popolnoma novo dogodivščino.

Ahhh, ljubezen je krasna, se strinjaš?

Fotografije: Profimedia, GIPHY, Pinterest

Preberi še: Zali Đurić Ribič so pred leti diagnosticirali TOLE (o tem je zdaj tudi odkrito spregovorila)

Priporočamo tudi: Moški odkrito spregovorili o tem, zakaj so zapustili svoje OTROKE 💔