Huawei raziskuje: si strastna ljubiteljica glasbe? Potem moraš prebrati TO 👇

Glasba je povsod okoli nas. Je nepogrešljiva kulisa v nakupovalnih središčih in na avtobusih, v lokalih drži vzdušje ali pa nam vliva energijo pri športni dejavnosti...

Huawei raziskuje: si strastna ljubiteljica glasbe? Potem moraš prebrati TO 👇 (foto: promocijski material) promocijski material
6. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

Če glasna glasba na zabavah enako misleče povezuje in jih druži, pa je na drugi strani nepogrešljiva v intimnih trenutkih ljudi, saj se ob njej sproščajo ali ovijejo v svoj svet sredi mestnega vrveža, ko si svojo glasbeno playlisto zavrtijo kar preko slušalk, povezanih s pametnim telefonom.

Čeprav se glasbeni okus skozi leta, skupaj z odraščanjem, razmišljanjem, načinom življenja in vrednotami, spreminja, pa je neizpodbitno dejstvo, da so mladi in glasba eno. Očitno je, da ritem izbrane glasbe narekuje njihovo razpoloženje, a glasba je več kot to: glasbeni izbor, vključno z glasbenimi izvajalci, vpliva na obnašanje in stil mladih. Spremlja jih na poti iskanja.

Telekomunikacijski gigant Huawei želi skozi anketo preveriti, kaj glasba pomeni slovenskim mladostnikom, kakšen vpliv ima na njih, v katerih trenutkih si ne predstavljajo biti brez nje in preko katerih naprav jo najraje poslušajo.

Kliknite na POVEZAVO in izpolnite anketo, konec meseca pa ne spreglejte rezultatov. Odgovore lahko oddate do 18. februarja.

Že veste, v katero skupino se uvrščate? Med tiste, ki glasbo poslušajo v ozadju, ali med tiste, ki jim glasba pomeni vse in iz njenih ritmov črpajo motivacijo in sprostitev? Med tiste, ki poslušajo vse, ali med tiste, ki si preko slušalk zavrtijo izbrane skladbe sebi ljubih izvajalcev?

Rešite anketo na povezavi in pomagajte podjetju Huawei poiskati odgovore na vprašanja.

Kako pomemben je dober zvok?

Še tako dober izbor skladb pa ne bo imel smisla brez naprave, sposobne reproducirati celotni zvočni frekvenčni obseg. Visoko natančen in občutljiv 14 mm dinamični zvočni gonilnik slušalk Huawei FreeBuds 3 je skrbno nastavljen, da povrne vsaki noti prvotni zven. Kakovostno reprodukcijo nizkih tonov pa zagotovi kompleksno oblikovana zavita »cevka« v notranjosti ušesnih čepkov.

Poleg tega se slušalke FreeBuds 3 ponašajo z obiljem vrhunskih funkcij, kot so preprosta in stabilna povezljivost, izredno nizki zakasnitveni časi in impresivni pristop k nadzoru okoliškega hrupa.

Brezžične stereo slušalke Huawei FreeBuds 3 z aktivnim dušenjem hrupa so se že dobro usidrale med ljubitelje tovrstnih slušalk. Od konca januarja so po ceni 179 evrov na voljo tudi v zapeljivi rdeči barvi. Idealen izbor pred praznikom zaljubljenih, mar ne?