Hokejisti Playboy Slavije zbrali preko milijon korakov!

V sklopu poletnih kondicijskih priprav so hokejisti Playboy Slavije sodelovali pri projektu »Predani korakom« Zavarovalnice Tilia in zbrali kar 1.168.800 korakov! Zbrani koraki bodo namenjeni nakupu posebnega tekoče traku za učenje hoje otrok s cerebralno paralizo.

Hokejisti Playboy Slavije zbrali preko milijon korakov! (foto: Playboy) Playboy
25. 9. 2014

V zimskem športu kot je hokej, je poletje namenjeno predvsem fizičnim pripravam in nabiranju kondicije za novo sezono. Treningi na ledu se začnejo šele v septembru, do takrat pa le-tej potekajo »na suhem«, kakor temu pravijo v hokejskem žargonu. Letošnji suhi del priprav so rumeno-črni želeli izkoristiti tudi za to, da še nekomu polepšajo oz. izboljšamo življenje, zato so se pridružili projektu »Predani korakom« in pridno nabirali kilometre. V projektu zbrana sredstva bodo namenjena nakupu posebnega tekočega traku, ki pomaga pri hitrejšem učenju hoje otrok z različnimi motnjami v razvoju, posledicami poškodb in bolezni na gibalih ter živčevju s prevladujočo motnjo gibanja od rojstva do starosti 6 let. Aparat bo podarjen Rehabilitacijskemu centru Soča.

Več kot milijon zbranih korakov so hokejisti dosegli tudi s pomočjo svojih zvestih navijačev, česar so še posebej veseli. Verjamejo, da se bo zmagovalna sloga nadaljevala tekom celotne sezone, kjer je na krilih navijačev vsak nasprotnik premagljiv.

V sezoni 2014/2015 lahko hokejiste HK Playboy Slavije spremljaš na: