Grozljivke na noč čarovnic

31. oktobra, na noč čarovnic, se bo v Kinodvoru odvrtel že peti maraton groze, gorja & gravža, ki se bo začel ob sedmih zvečer in končal ob sedmih zjutraj.

Grozljivke na noč čarovnic (foto: shutterstock) shutterstock
30. 10. 2012

Več o noči grozljivk v Kinodvoru.

Na sporedu bodo:

  • 19:00: Krokar T
  • 21:05: Spisek za odstrel
  • 23:00: Tucker in Dale proti zlu
  • 0:45: Smo, kar smo
  • 2:30: Umori v Snowtownu
  • 4:45: Hladna riba

Noč čarovnic na POP NON STOP

V ljubljanskem Dvornem baru bo potekalo večerno srečanje Za Igorja Samoborja Rotary Cluba Ljubljana Tivoli, katerega Noč čarovnic na POP NON STOP bo nekaj posebnega.

Bogat nabor horor filmov, ki so ob koncu oktobra že prava stalnica, boš našla tako na POP KINO kot na POP KINO 2. Na sporedu bodo med drugim Paranormalno 2, Žaga 7, Jamska pošast, Sanjska hiša, Hibrid in Doom.

Rajanja čarovnic v živo!

Ne spreglej tudi številne prireditve:

Letos drugič bo Stari grad Celje zaživel v duhu čarovnic in čarovniških mitov. K obisku bo vabil čarovniški tabor pod platanami (poslikava obrazov, čarobni napitki ...), izbiralo se bo najbolj izvirno skupinsko in samostojno srhljivo grajsko masko, obiskovalci se boste lahko podali na voden ogled "po gradu smrti" in še kaj strašljivega se bo zgodilo ...

Vsako jesen se konec oktobra v Rove pod starim Kranjem zatečejo čarovnice. In tako je tudi letos. V rovih so, ker ne prenašajo dobro dnevne svetlobe, pa tudi med ljudmi se nočejo kazati.

Prizorišče je živalski vrt Ljubljane.

Na predvečer Vseh svetih, v sredo, 31. oktobra 2012, ste vabljeni, da obiščete začaran Arboretum Volčji Potok.

... in številne druge. Več o njih na povezavi dogodki in prireditve.