Grozljiva izpoved: "Moja sestra je dvoletno hčerko dala v posvojitev takoj, ko je rodila SINA!"

Njena družina je srce parajočo novico izvedela preko Zoom-a! 😢

Grozljiva izpoved: "Moja sestra je dvoletno hčerko dala v posvojitev takoj, ko je rodila SINA!" (foto: Profimedia) Profimedia
6. 4. 2021

Zgodba, ki brez besed pusti vsakega, ki jo prebere, je naravnost neverjetna, še bolj pa žalostna! Na spletnem forumu Reddit jo je razkrila sestra mlade mamice, ki je storila nekaj nedopustnega!

"Moja sestra je pred dvema letoma rodila čudovito punčko, prejšnji mesec pa še zdravega fantka. Nad prihodom moje male nečakinje smo bili navdušeni čisto vsi, a ker sestra živi precej daleč, je nimamo priložnosti tako pogosto videti. Iz enakih razlogov smo tako komaj čakali, da spoznamo še malega načaka, pa čeprav zgolj virtualno.

Začetek Zoom klica je bil popoln - veselo smo se pozdravili, bili čisto razneženi ob pogledu na malega junaka, nato pa je najina teta vprašala, kje je Lina (tako je ime hčerki moje sestre).

Sestra je utihnila, nato pa skozi stisnjene zobe priznala, da Line ni več. Na klicu je naenkrat nastala popolna tišina. Novica nas je čisto šokirala, najprej smo mislili, da je punčka umrla in nam sestra tega iz neznanega razloga ni povedala.

Po nekaj vprašanjih in rahlih pritiskih smo izvedeli, da je punčko dala v posvojitev, saj ni zmogla skrbeti za dva otroka. 

Ob njenih besedah bi jo lahko udarila, tako jezna sem bila!

Celoten družinski klic se je spremenil v pravo zmešnjavo. Vsi smo bili osupli, besni in nemočni. Ko je moja mama skoraj zavpila na njo, zakaj ni prosila za pomoč, ji je sestra odvrnila, da je ni želela in svoje namere z razlogom ni povedala nikomur. Vedela je, da bi jo želeli od tega odvrniti ali punčko želeli posvojiti sami, tega pa ni hotela. Povedala je še, da jo je dala v zaprto posvojitev, kar pomeni, da je za nas punčka izgubljena.

Po teh besedah sem komaj še lovila zrak. Nečakinjo bi z veseljem vzela k sebi. Imam jo zelo rada, res je zlati otrok, kljub svoji nori mami. Sem v srečnem zakonu, imam svojo hišo, sem brez kredita in imam reden dohodek. V nasprotju s svojo sestro imam težave z zanositvijo, imela sem že 4 splave, pri otroku pa je zadnje, kar me zanima, spol.

S sestro sva si pri tem zelo različni. Potrebno je tudi povedati, da svoje punčke nikoli ni marala. Zelo je bila razočarana in jezna, ko jo je rodila. Sebe vidi kot "mamo fantka", ob hčerki je bila čisto depresivna in jo je neprestano odrivala stran. Njen partner mi je kasneje priznal, da je bila deklica velikokrat zanemarjena.

Priznati moram, da se mi je po vseh sebičnih besedah sestre zmešalo. Niti malo obžalovanja ni pokazala in sebe je prikazala kot veliko žrtev. Kot to vedno naredi.

Ona je vedno bila žrtev, moji starši pa so to vedno podpirali. A tokrat mi je počil film. Povedala sem ji, da je zmešana in prava psihopatka, da si nobenega otroka ne zasluži in da spada med tiste ljudi, ki ne bi smeli imeti otrok. Vprašala sem jo tudi, če si je že naredila urnik za novega otroka in ali lahko, ko se bo naveličala še tega, vsaj to ostali družini pove, da ne bo šel ubogi otrok v roke bogve kakšnih ljudi. Rekla sem ji, da je pošast in sramota za celo družino.

Sestra je posledično nič meni nič tebi izklopila Zoom, še ena stvar, ki jo naredi, ko pač ne želi slišati resnice. Prekinila je vse stike z našo družino, moj oče pa sedaj krivi mene.

Najverjetneje ne rabim posebej poudarjati, da v naši družini trenutno vlada obsedeno stanje!

Najbolj bizarno pri vsem tem je, da je tudi sestrin partner, ki je sicer punčko imel zelo rad, pristal na te njene manipulacije. Zavedam se, da punčke nikoli več ne bomo videli, najverjetneje pa ne bomo nikoli poznali niti malega nečaka. 

Vem, da se vsa zgodba bere kot fikcija, ampak moj naslednji korak je kontaktiranje policije. Naredila bom vse, kar je v moji moči, da nečakinjo rešim, če bo to le mogoče. Prijateljica me je tudi opozorila, da zelo težko verjame, da je bila posvojitev uradna in preko socialne službe. Bojim se najhujšega, da je sestra mojo nečakinjo prodala nevarnim ljudem, torej je res nikoli ne bomo dobili nazaj. Enostavno sem tako obupana, da sploh ne vem kaj naj naredim!"

Kako grozno in žalostno, se strinjaš? 😢 Kaj bi ji svetovala?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kaaaaj?! 😍 Indirini sledilci so prepričani, da je s TO fotko sporočila veselo novičko!

Priporočamo tudi: Razkrivamo RAZLOG, zakaj je kraljica tako POPUSTLJIVA do Harryja (kako žalostno 😥)