Glasbeniki, plesalci in modni oblikovalci za dobrobit konjev!

Imaš rada konje? Pa si vedela, da je po Sloveniji kar nekaj teh zares plemenitih živali strašno zanemarjenih in celo zapuščenih?

Glasbeniki, plesalci in modni oblikovalci za dobrobit konjev! (foto: shutterstock) shutterstock
16. 4. 2013

V ta namen je bilo ustanovljeno Društvo za pomoč konjem, ki v petek 19. aprila 2013 s pričetkom ob 19. uri organizira dobrodelni dogodek v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Prva varna hiša za konje v Sloveniji

Namen dogodka je zbiranje sredstev za prvo varno hišo za konje v Sloveniji, poslušali boste lahko slovenske glasbenike, med drugimi tudi Jadranko Juras, zabavo bodo popestrili plesni nastopi.

Med plesno – glasbenimi nastopi pa bodo vzdušje začinile modne revije slovenskih oblikovalcev, med katerimi bo MOJA MOJA premierno predstavila svoja multifunkcionalna oblačila nove generacije, za ženske, ki si drznejo.

Vstopnina znaša simbolična 2€, celoten izkupiček pa bo namenjen izgradnji varne hiše za konje.

Kako bi še lahko pomagala?

Omenjeno društvo že sprejema finančne donacije, veseli pa bodo tudi donacije v materialu (od hrane do opreme, posod in pripomočkov za nego, povodcev in zdravil). Sodeluješ in nakupuješ lahno v njihovi spletni trgovini ter celo posvojiš konja na daljavo.

Najmanj (a je včasih prav to tudi neizmerno veliko) pa je to, da poveš naprej! Pomagaš namreč lahko tudi tako, da še komu poveš za Društvo za pomoč konjem Slovenije in jih obvestiš o kojih, ki jih lastniki namenijo za zakol, ker jih ne morejo več vzdrževati (takšnega konja bi lahko društvu enostavno podarili ali ga prodali po simbolični ceni).

Več o tem, kako bi lahko tudi sicer pomagala konjem, si lahko prebereš na spletni strani Društva za pomoč konjem Ljubljana.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri