Glamurozna predstava Romea in Julije na ledu

Ljubljani se obeta glamurozna predstava najbolj znane ljubezenske zgodbe po mojstrovini Williama Shakespearja - Romeo in Julija na ledu.

13. 11. 2012

Moscow Stars on Ice, skupina umetnostnih drsalcev iz Rusije, deluje že od davnega leta 1986, v njenih vrstah pa so olimpijski, svetovni in evropski prvaki v drsanju, pa tudi vrhunski športniki in cirkuški artisti, ki so nastopali že širom sveta.

S svojimi spektakularnimi predstavami na ledu so ogreli srca številnih ljudi, tako mladih kot starih.

V Slovenijo se vračajo s predstavo Romeo in Julija, brezčasno in bržda najbolj znano tragično ljubezensko zgodbo vseh časov, ki je navdihovala ustvarjalce vseh generacij in umetniških zvrsti.

Romeo in Julija sta postala simbol čudovite, a tragične ljubezni dveh mladih ljudi, ki ju je ločila globoka zamera med njunima družinama, Montegi in Capuleti. Njuna prezgodnja smrt, posledica globokega obupa nad dejstvom, da jima zaradi okoliščin ni namenjeno biti skupaj, na koncu le prinese spravo prej dolgo sprtima družinama.

Najbolj priljubljeno predstavo Williama Shakespeareja, ki je bila do sedaj že neštetokrat prirejena tako za oder, kot za velika platna, muzikle in opere, boste sedaj lahko videli tudi na veliki ledeni ploskvi.

V zasedbi drsalcev Moscow Stars on Ice si lahko ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji ogledaš v sredo, 26. decembra 2012 ob 20. uri v ljubljanski Hali Tivoli, na veliki ledeni ploskvi.