Garažna razprodaja že tretjič v parku Tabor

To soboto, 14. julija med 11. in 17. uro, bo park Tabor ponovno poln starih predmetov, ki čakajo nove lastnike, in obiskovalcev, ki iščejo zaprašene dragocenosti.

12. 7. 2012

Tudi julija bodo predmeti, ki stojijo po zaprašenih kotih garaž, kleti in podstrešij, dobili priložnost, da jih nekdo ponovno uporabi.

Na garažni razprodaji boš lahko prodajala, kupovala in menjala oblačila, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse.

ProstoRož z Garažno razprodajo

Kolektiv prostoRož Garažno razprodajo to poletje organizira že tretjič, vsakič z večjim številom sodelujočih na dogodku. Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa zabavo.

Poskrbljeno bo za sladkanje z domačimi priboljški in osvežilnimi pijačami, za vzdušje bo poskrbela prijetna glasba. Park te bo tako vabil, da si od vrveža razprodaje odpočiješ na klopeh ali pa se nekoliko prelistaš skozi najboljši izbor revij in literature, kar jih premore Knjižnica pod krošnjami.

Garažna razprodaja je vedno usmerjena tudi dobrodelno: sodelujoči si med sabo stvari pogosto kar podarijo, izkupiček od prodaje peciva, ki ga spečejo sodelujoči, pa je v celoti namenjen v dobrodelne namene.

Vabljena!

P.S. Društvo prostoRož bo Razprodajo organiziralo še avgusta in septembra.