Full Moon Party na portoroški plaži

Zadnji Full Moon Party ni bil prvi in prav gotovo tudi ne zadnji – o naslednjem te bomo pravočasno obvestili, zato ostani priklopljena na polno luno in na spletni Cosmo.

Full Moon Party na portoroški plaži (foto: promocija) promocija
13. 6. 2012

Prejšnji petek se je na portoroški plaži Meduza odvil (še prej pa razvil, kot se za pravi žur spodobi) že drugi Full Moon Party, t.j. zabava z učinki polne lune, šampanjca, vina, kave Illyssimo (kar v hladilnikih na plaži – zakon!), noro dobre hrane (ostrige inclusive), tajskih in indijskih masaž, body paintinga, copranja, plesanja in psst - stiskanja na bolj odmaknjenih ležalnikih.

Večerjo sta zakuhala glavni kuhar hotelov LifeClass Stefano Cosattini s svojimi fanti, ki niso skoparili s talentom in sestavinami in posebni gost, še bolj pa posebni kuhar Tomaž Kavčič z Zemona.

Prvo pravilo portoroškega Full Moon Partyja je torej, da je nanj treba priti ne le eleganten, ampak tudi lačen.

Na relaciji med ostrigami in šampanjcem (dva močna afrodiziaka!) je bilo mogoče srečati lepe fante od tu (Obala) in tam (Trst), nastopile so trebušne plesalke, didžeja pa je tako mešala mesečina, da je zaradi njegove energije marsikdo preplesal celo noč – najprej v petah, potem pa kar bosa.

Napovednik sledi, tole danes pa za antipasto ... bi rekel šef kuhinje.