FOTO: Utrinki z razprodane trilogije 50 odtenkov (Kino Bežigrad)

Ob prihodu težko pričakovanega sklepnega dejanja erotične sage so v Kinu Bežigrad za najbolj goreče oboževalke pripravili maratonski ogled CELOTNE TRILOGIJE PETDESETIH ODTENKOV.

11. 2. 2018
Slika 1/67
Matic Kremžar Photography

Pretežno žensko občinstvo, ki ga je mestoma popestril tudi kakšen moški predstavnik, je dobrih osem ur uživalo v vseh odtenkih.

V sklopu večera hedonizma, ki ga je povezoval Uroš Bitenc, so se tako od 17. do 24. ure na bežigrajskem velikem platnu odvrteli vsi trije deli žgečkljive franšize, nič manj vroče pa ni bilo niti spremljevalno dogajanje.

Odmore so popestrili opojni koktajli in peneči mehurčki, sladki in slani grižljaji ter pregrešna darila, pripravljena v sodelovanju s številnimi partnerji dogodka.

Nasmejani obrazi in vsesplošno navdušenje so bili jasen pokazatelj uspešnosti večera in želje javnosti po tovrstnih tematskih dogodkih, pri katerih Kino Bežigrad v ospredju postavlja sproščeno druženje in sledi svoji viziji obuditve kino doživetja. 

Fotografije: Matic Kremžar Photography

Oglej si še foto utrinke s svetovne premiere 50 odtenkov svobode (50 Shades Freed) in preberi, zakaj Jamie Dornan ne želi nikoli več nastopiti kot Christian Grey?

Priporočamo tudi: 18 stvari, ki jih Christian Grey resnično ne prenese