Foto: Polnočne premiere napolnile dvorane po vsej Sloveniji

Dolgo in težko pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati, je le minuto čez polnoč napolnila dvorane šestih Cineplexxov po vsej Sloveniji.

Foto: Polnočne premiere napolnile dvorane po vsej Sloveniji (foto: Cineplexx) Cineplexx
12. 2. 2015 | Promocijsko sporočilo

Knjižna trilogija, prevedena v 51 jezikov in prodana v več kot milijon izvodih se uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov, medtem ko so turbulentno nastajanje filma spremljali številni škandali, težave in polemike.

V predprodaji kupljenih več kot 10.000 vstopnic

Da je film resnično težko pričakovan, dokazujejo tudi številke. Samo v predprodaji, je svoje vstopnice za ogled filma Petdeset odtenkov sive kupilo več kot 10.000 ljudi, z odprtjem prodaje novih terminov v naslednjih dneh, pa je pričakovati, da bo skupna številka prodanih vstopnic še veliko višja. Na skupno 39 tržiščih po vsem svetu je bilo namreč do sedaj prodanih že več kot 2,75 milijona vstopnic.

Popoln film za zmenke

Izjemno zanimanje za težko pričakovani film so tako potrdile polne dvorane na polnočnih premierah, ko so si zgodbo o Anastasii Steele in Christianu Greyu ogledali tisti najbolj zagreti oboževalci, a tudi prihajajoče valentinovo prinaša odlično priložnost za ogled filma, ki bo zagotovo poskrbel za bolj pester večer, kot ste ga vajeni sicer.

V svojem koledarju si tako označite datum 14. februar, ko vas bodo v Cineplexxih po vseh Sloveniji na projekciji filma ob 20. uri čakale prav posebne nagrade zanjo in zanj. Žreb bo določil nagrajenca, ki se bo razveselil darilnega bona Lisce v vrednosti 30 evrov in dva nagrajenca, ki bosta odslej dišala z izjemnim parfumom Calvin Klein Reveal. Vsi obiskovalci pa se bodo še pred projekcijo filma brezplačno osvežili z energijsko pijačo Sexes.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri