FOTO in VIDEO: Tek v petkah 2016 - Imamo zmagovalko!

Ob 14. uri se je pred mestno hišo v Ljubljani odvil težko pričakovani Cosmo dogodek - Tek v petkah 2016, na katerem je šla zmaga v roke Maruši Stremecki Pukl!

Zmagovalka Maruša Stremecki Pukl! (foto: Primož Predalič in Igor Zaplatil) Primož Predalič in Igor Zaplatil
30. 9. 2016

Zmagovalka Teka v petkah 2016 je prejela bon v vrednosti 500 € za trgovino Tom Tailor, čevlje znamke Steve Madden, ki jih podarja modna hiša Ikona, vikend vožnjo z novim Volkswagen up!-om in komplet perila Lisca ali Cheek by Lisca.

Nagradili smo tudi:

... tekmovalko, ki je tekla z najvišjo petko. Letos je bila to Adelisa Kadirić, ki je tekla s kar 14,7 cm visokimi petkami.

Adelisa je prejela čevlje znamke Steve Madden, ki jih podarja modna hiša Ikona, in komplet perila Lisca ali Cheek by Lisca.

... in tekmovalko z najboljšim stilom, letos je ta naziv prejela Nika Mazi. Tudi ona je v dar prejela čevlje znamke Steve Madden, ki jih podarja modna hiša Ikona, komplet perila Lisca ali Cheek by Lisca in darilni paket Medex.

Poleg tradicionalnega teka smo letos praznovali tudi 15. rojstni dan, ki je bil obarvan z nagradnimi igrami, s super voditeljico Azro Selimanović in ekipo moderatorjev, ki je poskrbela za nepozaben dan.

Poleg odličnega koncerta skupine Muff, se je tako dogajalo še: Cosmo izmenjevalnica petk, plesni nastopi, akrobatski vložki, pogovori z znanimi Slovenci ...

Oglej si video dogajanja, 1. del:

Oglej si video dogajanja, 2. del:

 Oglej si video dogajanja, 3. del:

Oglej si nastop priljubljenih akrobatov Blaža Staniča in Filipa Kržišnika:

 

Wohooo! Cosmopolitanov tek v petkah se je začel! Najdeš nas pred mestno hišo v Ljubljani. #tekvpetkah #cosmotahip

A video posted by Cosmopolitan Slovenija (@cosmopolitansi) on

Letošnji Cosmopolitanov tek v petkah so omogočili:

Foto: Primož Predalič in Igor Zaplatil