Flisarjevi brki ponovno na preizkušnji

Stavi na svojega favorita in osvoji 300 €. Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM se vračajo. Filip Flisar se bo tokrat pomeril z najtežjim nasprotnikom doslej.

27. 10. 2016 | Promocijsko sporočilo

Na kocko sta postavila bratski ponos

Najbolj možati slovenski brki bodo ponovno na preizkušnji v treh spektakularnih izzivih Gladkega bančništva, v katerih se bo Filip pomeril z bratom Martinom. Brata verjameta v gladko poslovanje z Novo KBM, zato sta pristala na drzne izzive in pri tem postavila na kocko bratski ponos in brke.

  • V PRVEM IZZIVU sta se brkata brata pomerila v brezstičnem plačevanju s plačilnimi karticami Nove KBM.
  • DRUGI IZZIV bo postregel s spektakularnim bojem v postavljanju hišice iz plačilnih kartic.
  • Zadnji in FINALNI IZZIV, ki bo nekomu prinesel gladko slavo in drugemu gladko kožo, pa bo potekal v polaganju rok z Moneto. Skupni zmagovalec vseh treh izzivov bo poraženca bratsko obril.

                              Čigavi brki bodo padli?

Stavi na svojega favorita in osvoji 300 €

Od 10. oktobra dalje lahko staviš na svojega favorita na Facebook strani Sveta vladar in gladko osvojiš 300 € na predplačniški kartici Visa. Več informacij o izzivih pa lahko izveš na spletni strani Gladkega bančništva, kjer lahko s klikom na infografiko v 5 minutah gladko odpreš svoj račun ali paket. Če v sklenitev prepričaš še prijateljico, ti Nova KBM na račun nakaže 10 €, če pa dve ali več, pa 20 €.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri