Finale flegma stand up komika leta z Jonasom!

Po treh flegmatičnih predizborih se bo v četrtek, 13. septembra, v Kino Komuna na finalni preizkušnji pomerilo deset najboljših stand up komikov.

11. 9. 2012

Komike, ki se bodo potegovali za električno kolo Fura in potovanje v London za dve osebi, bo spodbujal Jonas Ž, na odru pa se jim bo pridružil tudi lanski zmadovalec Dušan Tomić – Dule.

Kandidati za komika leta so dolgo pot do finala začeli že v prvi polovici leta, ko so oddali svoj video na Facebooku, kjer se jih je  po deset najbolj 'všečkanih' kvalificiralo v predizbore. V vsakemu od treh predizborov so bili izbrani trije finalisti: enega je izbrala žirija, drugega občinstvo v dvorani, tretji pa je zbral največ 'všečkov' na Facebooku.

Na velikem finalu se bo tako pomerilo devet finalistov: Stefan Šumanac, Aleš Novak in duo Nejc Sedej-Aleš Lapajne iz aprilskega, Iva Laćan, Igor Djilas in Tomaž Časerman iz majskega terUroš Kuzman, Francesco Soto Bravo in Žan Papić iz junijskega predizbora. Pridružila se jim bo Vesna Kovač. t.i. luckyloser po izboru žirije. Poleg občinstva bo kandidate ocenjevala žirija, v kateri bo poleg predstavnikov ALTE, Generali in Koloseja, podpornikov dogodka, sedel tudi Alen Kobilica.

Najbolj flegmatični finalist, ki bo pridobil občinstvo in žirijo na svojo stran, bo nagrajen z električnim kolesomFura in potovanjem v London za dve osebi z ogledom stand up nastopa znanega komika. Prav tako se bo za nagrado potegovalo občinstvo v dvorani, ki bo imelo možnost zadeti darilni paket Flegma in prek Twitterja deliti svoje komentarje na velikem platnu.

Vabljena ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri