Film tedna: Kdo je profesionalni slačifant Mike?

Steven Soderbergh, oskarjevski režiser filmov Erin Brockovich in Oceanovih enajst, predstavlja zabavno zgodbo profesionalnega slačifanta Mika, ki pod svoje okrilje vzame mladega in nadarjenega erotičnega plesalca.

20. 6. 2012

Mike mladeniča poučuje o umetnostih zapeljevanja, vzburjanja ženskih čustev, večnih zabavah in lahkem zaslužku, vendar se ob tem sam znajde v ljubezenskem precepu, ko spozna premeteno sestro svojega vajenca. Toda njuna romanca je postavljena pred veliko preizkušnjo vsak večer, ko mora Mike stopiti na oder in zadovoljiti ljubezenska hrepenenja neštetih oboževalk.

Film edinstvenega režiserja Stevena Soderbergha, sodobna različica Vročice sobotne noči, je pustolovščina uporniškega 19-letnika Adama, ki si želi več samostojnosti.

Vroči Mike je zanj pravi vzornik: čudovit avto, krasno stanovanje in ogromno žensk.

In kakšen je Mikov skrivni recept?

slacifant

Uresničevanje ameriških sanj z raznovrstnimi delovnimi izkušnjami podnevi in magičnim delom ponoči – delom slačifanta v nočnem klubu Xquisite. Bolj ga ženske ljubijo, več zapravijo zanj.

Mike v fantu, ki mu pravi Kid, vidi velik potencial. Kidovo življenje je kmalu prepleteno z razburljivimi dogodki, polnimi vročega plesa in lepih deklet. Mike bi si želel bolje spoznati tudi Kidovo sestro Brooke, toda njegov pester življenjski slog utegne biti prevelika ovira.

Channing Tatum v slačenju ni užival

Channing Tatum, ki v filmu igra glavno vlogo Mika, je v zadnjih letih odigral precej odmevnih vlog, saj so ga obiskovalci kinematografov lahko spremljali v akcijski komediji 21 Jump Street, v romantični drami Zaobljuba ljubezni in akcijskem trilerju Izdana.

No, Tatum je povedal, da v vlogi Mika ni najbolj užival, saj je bilo veliko slačenja in plesa pred ponorelimi ženskami.

"Si le moški, ki se slači, kot neki tepec v popolnoma butastem oblačilu. Nikoli nisem užival med slačenjem pred kamero, kaj šele v tem filmu. Tam stojiš na odru, pred ljudmi, ki kričijo, in v nekem trenutku se počutiš kot rokovska zvezda, vendar to nisi. Si popolna ničla," je povedal Tatum. Channing, ki je poročen z igralko

Jenno Dawson, je povedal, da se je z igranjem te vloge veliko naučil in da je ne obžaluje. Že od nekdaj govori, da se rad preizkuša v različnih vlogah, čeprav smo ga za zdaj najbolj navajeni videvati v romantičnih komedijah.

"Zdaj mineva osmo leto, odkar sem začel igrati, v tem obdobju sem se naučil kar nekaj stvari. Vedno bolj razumem igranje in različne vloge. Želim si, da bi imel čim več dobrih soigralcev, od katerih bi se marsikaj naučil," je še povedal postavni igralec.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri