Festival Panč predstavlja Gala večer stand-up komedije

Letošnji zimski Panč prinaša nov format smeha na skrbno izbranem prizorišču.

Festival Panč predstavlja Gala večer stand-up komedije (foto: Gregor Zalokar promocija) Gregor Zalokar promocija
4. 2. 2014

Najbolj zabaven 'one night stand-up' letošne zime bo Festivalna dvorana gostila na praznik kulture, v soboto 8. februarja, za nepozabne salve smeha pa bodo poskrbeli Boštjan Gorenc - Pižama, Lucija Ćirović, Tin Vodopivec, Marina Orsag, Pedja Bajović, Klemen Bučan, Andrej Težak - Tešky ter debitant na Panču Vasja Simić.

Gala večer stand-up komedije v festivalni dvorani bo seveda zavit v tematsko obarvan humor, v katerem ne bo manjkalo smešnih domislic in besednih premetov na račun slovenskega jezika, naše kulture in njenih ustvarjalcev, glede na olimpijski čas pa se bo težko izogniti tudi pančem na račun naših bolj ali manj uspešnih športnih asov.

Tradicionalni 4-dnevni Panč na ljubljanskem gradu se je ustalil kot referenčni slovenski festival stand-up komedije, že nekaj let pa ga dopolnjuje tudi zimska izdaja, ki se seli po različnih prizoriščih v pretolnici.

Gala večer stand-up komedije bo prav poseben, saj bodo izbrani komiki na pobudo očetov projekta, Andreja Težaka – Teškyja in Tina Vodopivca, Kulturni dan proslavili v Festivalni dvorani – nikoli dokončani Plečnikovi mojstrovini, ki slovi kot naša najlepša plesna dvorana.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri