Festival Godibodi – glasbeni uvod v poletje

Festival sodobne avtorske in ljudske glasbe Godibodi letos že sedmič poziva k odpiranju ušes.

17. 5. 2014

S kalejdoskopskim glasbenim programom bo med 4. in 8. junijem pričaral poletno vzdušje na letnem vrtu ljubljanskega Hostla Celica, istočasno pa bodo različni slovenski glasbeniki pod okriljem festivala med poslušalce v Kopru, Kranju, Mariboru in na Ptuju ponesli tako avtorske kot ljudske pesmi.

Godibodi se torej vrača v čarobno atmosfero hostla, ki je bil pred kratkim izbran med 12 najbolj 'super' ('awesome') hostlov na svetu.

Na oder prizorišča se bodo povzpeli akustična folk skupina Čedahuči, svež in iskren dvojec Bas in Glas, mlada ljudska glasbenika Nina in Gregor Volk, pevka Uršula Ramoveš, zasedba Jurki & Basisti ter legendarni rok pevec in slikar Andrej Trobentar s skupino DAR, sočasno pa bo potekal tudi spremljevalni program, ki bo obsegal dve okrogli mizi in tri delavnice, medtem ko bodo slikarji, tako kot lani, ustvarjali med koncertom.

Godibodi si prizadeva pokazati bogastvo in raznovrstnost slovenske glasbene kulture tako na živem odru kot s posnetki.

Godibodi

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri