Evrovizija 2021: Nikoli ne uganeš, katero mesto nam letos napovedujejo stavnice

Medtem ko Slovenija še vedno nima enotnega mnenja glede pesmi Ane Soklič, s katero nas bo zastopala na Evroviziji 2021, so prvi odzivi mednarodnega občinstva precej jasni!

Evrovizija 2021: Nikoli ne uganeš, katero mesto nam letos napovedujejo stavnice (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
1. 3. 2021

Ugh ... če so lani evrovizijske stavnice Zali in Gašperju leta 2019 napovedovale izredno visoko uvrstitev na Evroviziji, je letos mednarodna javnost veliko manj navdušena nad novo pesmijo Ane Soklič, Amen.  

Kljub temu, da še vedno niso znane vse pesmi, ki jim bomo lahko prisluhnili na letošnji Evroviziji v Rotterdamu, mnenje javnosti na priljubljeni spletni strani EurovisionWorld napoveduje, da bo Slovenija na letošnjem glasbenem dogodku pristala na 38. mestu (od 41-ih nastopajočih).

Naši letošnji sladki lahko prisluhneš tukaj:

Omenjena uvrstitev je še vedno boljša od lanske napovedi, ko nam je ta ista stavnica napovedovala zadnje mesto, svetovna javnost pa isto kot lani, tudi letos največ upov polaga v Islandijo

O-M-G! Obleko, ki jo je Ana Soklič LANI nosila na EMI, moraš videti od BLIZU (foto)

Stavnice zaenkrat Islandiji tako napovedujejo kar 10 % možnosti za zmago, medtem ko se naši predstavnici Ani napoveduje manj kot 1 % verjetnost.

Med našimi sosedi najvišje kotira italijanska skladba, s 5% možnosti za zmago, hrvaška se je s svojo pesmijo znašla na 26. mestu, Srbija pa na 31. 

Fotografije: Osebni arhiv