Evrovizija 2016: Oglej si evrovizijski videospot Manuelle!

Zunaj je video slovenske predstavnice za Evrovizijo 2016 Manuelle, ki bo Slovenijo predstavljala s pesmijo Blue and Red. 

Evrovizija 2016: Oglej si evrovizijski videospot Manuelle! (foto: Youtube) Youtube
3. 5. 2016

14. maja nas bo Evroviziaj priklenila pred male ekrane

Prihodnji teden, natančneje 14. maja ob 21.00, se bo v Stockholmu odvil največji evropski pevski spektakel - Eurosong 2016. Evrovizijsko karavano je z lansko zmago na Dunaju na Švedsko pripeljal Måns Zelmerlöw s pesmijo Heroes, ki jo je spremljala odlična odrska predstava.

Letos bo Slovenijo zastopala pevka Manuella s pesmijo Blue and Red. Finale si bo poskušala izboriti na drugem polfinalnem večeru, ki se bo odvil 12. maja (prvi polfinalni večer bomo lahko spremljali 10. maja). Manuella je le z nekaj glasovi prednosti na Emi premagala pevko Raiven in pesem Črno bel.  

Pred nekaj dnevi je Manuella predstavila tudi videospot za pesem Blue and Red, ki je tako kot pesem pozitivno naravnan. Izvoli, oglej si ga, in na dnu članka ne spreglej še 17-minutne predstavitve vseh pesmi, ki bodo letos nastopile na evroviziji.

Letos prvič Eurosong v živo tudi v ZDA

Lani je evrovizija dosegla rekordno gledanost - ogledalo si jo je 197 milijonov ljudi, 2 milijona več kot leto pred tem. Letos bodo evrovizijo prvič lahko v živo spremljali tudi ameriški gledalci. 

 Oglej si še kratko predstavitev vseh 40-ih pesmi, ki se bodo predstavile na Eurosongu 2016

In še droben Cosmo namig: Evrovizijo spremljaj tudi na Twitterju. Ob vseh komentarjih v živo bo še toliko bolj zabavna.