Estelle, samozavestna diva britsoula, prihaja v Ljubljano!

9. maja 2012 ob 21h se Ljubljani obeta nepozabna koncertna izkušnja za katero bosta poskrbela Black Pony Entertainment Group in Kino Šiška.

Estelle, samozavestna diva britsoula, prihaja v Ljubljano! (foto: promo) promo
25. 4. 2012

V okviru turneje All of me bo na oder Kina Šiška stopila z grammyjem nagrajena britanska R&B/soul pevka Estelle, ki je pred kratkim izdala svoj tretji album.

Od ameriškega fanta do Guettove elektronike

Grammyja je prejela leta 2009 za skladbo American Boy, pri kateri je sodelovala s Kanyem Westom. V trenutku je osvojila vrhove glasbenih lestvic inni ostalo samo pri tej nominaciji, mainstream jo je vzel za svojo.

Po sanjah o ameriškem fantu leta 2008, 'edini ljubezni' s katero je pod taktirko DJ zvezdnika Davida Guette nadaljevala svoj naskok glasbenih lestvic in krajšem ustvarjalnem predahu, se na koncertne odre sedaj vrača nova, zrelejša Estelle.

Inspiracija z veliko mero elegance

Kot pravi Estelle, album All of me zanjo predstavlja prelomnico, saj je ob njem osebnostno zrasla, kar se jasno odraža v njeni glasbi.

»Ko sem ustvarjala svoj novi album, sem v studio prihajala nabita s čustvi, zaradi vsega, kar se mi je takrat dogajalo v življenju. Enkrat sem v studio priskakljala z nasmeškom, spet drugič sem bila jezna in razdražena. Vse skupaj sem prelila v note, ki so zapisane na mojem najnovejšem izdelku.« (Estelle)

Dobro se znajde v različnih žanrih: R&B, Soul, Hip-Hop, Pop, Reggae.

Njeni vzori: Mary J. Blige, Missy Elliot, Kanye West in Jay-Z so v njej zasadili seme vrhunske izvajalke.

album

»Upam, da bo album ljudem všeč. Vzelo mi je tri leta, da sem ga ustvarila in je res zelo oseben, vsaka pesem je kot resničen trenutek in za njim se skriva zgodba. Za ta album sem morala živeti, morala sem zrasti.« (Estelle)

Zadnji album je Estelle dokončno umestil med vrhunske glasbene izvajalke z jasno vizijo, katerih nadaljnje delo je zagotovo vredno naše pozornosti.

Lepa, zabavna, topla in samozavestna Estelle je ljubljenka Britancev in brez dvoma boz svojim nastopom v Kinu Šiška očarala tudi nas.

Vstopnice so že na voljo na www.eventim.si ter vseh prodajnih mestih Eventima.