Strgalnik si do zdaj skoraj zagotovo uporabljala narobe (način s TikToka bo rešil vse težave)

Pa tole je genijalnooo, no! 😍 Ribanje tvoje najljubšega sira bo od danes naprej veliko lažje, predvsem pa si nikoli več ne boš 'naribala' še prstov. 🙊 

Strgalnik si do zdaj skoraj zagotovo uporabljala narobe (način s TikToka bo rešil vse težave) (foto: Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava) Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava
20. 11. 2021

Si se tudi ti vedno dobesedno mučila pri ribanju sira? Tvoje muke in težave ter boleči prsti bodo od danes naprej preteklost!

Čeprav se morda na prvi pogled zdi, da uporaba strgala oziroma 'ribeža' ni neka huda znanstvena fantastika (in seveda se strinjamo, da res ni), ti kak trik ali dva za njegovo lažjo uporabo zagotovo prideta še kako zelo prav.

Vsa skrivnost je namreč v tem, kako strgalo postaviš. Zagotovo si ga - tako kot tudi dekleta na Cosmo uredništvu - do zdaj uporabljala v stoječem položaju. In se pri tem dodobra namučila. Prav v tem je ravno vso bistvo trika, ki ti ga predstavljamo v nadaljevanju.

Strgalo naslednjič namreč ne postavi v stoječ položaj, ampak v ležečega. Sir (ali zelenjavo ali karkoli pač v tistem trenutku 'ribaš') boš tako pripravila en, dva, trik kot prava kuharska profesionalka. Nam ne verjameš? Prepričaj se v nadaljevanju!

Izvoli top trik TikToka, kako pravilno uporabljaš kuhinjsko strgalo za ribanje:

@cultkitchen

Cheese grating hack 🤯 ##foryou ##fyp ##learnontiktok ##cheese ##munch ##hacks

♬ original sound - Cult

Tole je naravnost genijalno, se strinjaš? 😍

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Uporabljaš parni likalnik? Naša stilistka razkriva TRIK, ki bo zelo olajšal tvoje delo

Priporočamo tudi: RECEPT za slastno jabolčno pito, ki so jo prejšnji vikend pekle VSE slovenske vplivnice (zelo preprosto!)