Pralnim vložkom se je sedaj pridružil tudi pralni WC PAPIR (poglej, kako je videti)

Poglej in nam povej, če bi ga uporabljala. 

Pralnim vložkom se je sedaj pridružil tudi pralni WC PAPIR (poglej, kako je videti) (foto: Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava) Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava
18. 2. 2021

Zadnja leta se prostovoljno vračamo nazaj h koreninam in navadam naših babic, ki so si vse stvari, tudi tiste za intimo, morale prati na roke. 

Zaradi vedno večjega onesnaževanja okolja, ki ga povzročamo, podjetja na različnih področjih vsak dan predstavljajo zanimive alternative, kako zmanjšati gospodinjsko in higiensko potrošnjo, pri tem pa naš planet ohraniti zelen.

Vedno bolj so tako priljubljeni pralni vložki in menstrualne skodelice, ki jih lahko ženske ponovno uporabimo, saj na mesečni ravni z menstruacijo, ki povprečno traja med 3-5 dnevi, povzročimo precejšnjo količino odpadkov.

Tudi kozmetične blazinice za čiščenje ličil so masovni odpadek, njihova pralna alternativa pa vedno bolj priljubljena. No, sedaj pa smo dobili še pralni toaletni papir! Te zanima, kako je videti? Beri dalje! 👇

Izvoli pralni wc papir, ki te dni sproža burne odzive na Twitterju in Instagramu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mother Earth Co. (@mother.earth.company)

in

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monkey and Moo (@monkey_and_moo)

Zeloooo zanimivo, se strinjaš?

Trend, ki so ga mnogi že vzeli za svojega, pravzaprav deluje enako kot klasičen wc papir, edina razlika pa je, da ga po uporabi ne vržeš v stranišče, ampak v pralni stroj ali za to namenjeno košaro, ki potem čaka na pranje.

Če se ti to zdi sila ogabno, naj ti pojasnimo še, da si marsikateri uporabnik najprej svoje intimne dele umije, šele nato pa uporabi pralni wc papir.

Razlogov za njegovo uporabo je seveda več. Tukaj je ekološki vidik, pomemben pa je tudi finančni, saj wc papir na letni ravni stane kar precej. Nekateri celo trdijo, da se zaradi pralnega papirja po potrebi počutijo bolj čisto.

Kaj praviš? 🧻 Bi uporabljala pralni wc papir ali ne pride v poštev?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Si za valentinovo dobila šopek rož? S tem TRIKOM mu podaljšaš življenje 💐

Priporočamo tudi: Meghan Markle in princ Harry v intervjuju z OPRAH razkrila VSE (vemo, kje ga najdeš)