Njena je še bolj posebna in seksi

Rezultat sodelovanja pevke Alye in najstarejšega peničarja v Sloveniji, Radgonskih goric, je Zlata radgonska penina s popolnoma samosvojim slogom – edinstvenim, kakor je tudi Alya!

21. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ustvarila je nekaj posebnega

V Radgonskih goricah je že dolgo tlela ideja, da bi ustvarili nekaj posebnega, in naključje (ali pa tudi ne) je hotelo, da je tam nastopala zelo posebna oseba – Alya. Ko je odpela pesem Za naju, je bilo jasno, v katero smer bodo razvijali idejo. Rodila se je penina Alya. Vse drugo je zgodovina.

Svoje ugotovitve in predloge, ki te prešinejo ob pitju Alyine penine deli na FB strani Radgonskih goric ali Alyini FB-strani z oznako #PeninaAlyaPlus.

Prava mala zabava v kozarcu

Je zlata penina s popolnoma samosvojim slogom. Prvi požirek te bo omamil z živahnimi poljubčki in zapeljal k vedno novemu okušanju te bogate pijače. Drzna, a očarljiva in družabna penina, igriva kot prava mala zabava v kozarcu, ki jo lahko uživaš samostojno ali ob hrani, še posebej ob sladicah.

Katera je tvoja najljubša kombinacija?

Penino Alya uživajte v širšem pecljatem kozarcu, v katerem bosta do izraza prišli njena bogatost in aromatičnost.  Ker je penina Alya temperamentna in izzivalna kot Alya sama, te vabi, da si tudi sama drzna in se poigraš ter morebiti najdeš zanimivo kombinacijo z najljubšim sadjem, zelenjavo ali začimbami.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri