Ekskluzivno! S Cosmom na top Ko ko komedijo leta!

Si pri volji za zares pošteno dozo smeha? Potem si prišla na pravo mesto. Spletni Cosmopolitan te 29. novembra ob 20. uri vabi v Špas teater, kjer se boš lahko skupaj s prijateljem ali prijateljico do solz nasmejala ob ogledu komedije, zaradi katere se bomo vsi skupaj zagotovo hahljali še globoko v veseli december.

17. 11. 2014

Naj te najprej prepričamo, da ne gre le za neko čisto običajno komedijo, temveč za pravo KO KO KOMEDIJO.

In kdo bi lahko bolje pokomentiral smisle in nesmisle našega vsakdana kot dve jezični in z vsemi 'žavbami' namazani prijateljici Katarina Čas in Anamarija Mitić?

Ena jih ima, druga bi jih rada imela - obline. Ena jih ima, druga tudi - težave z moškimi. Ena jih ima, druga prav tako - večne pripombe na milijon stvari. Ena in ena sta dve prijateljici, ki imata več skupnega, kot se zdi na prvi pogled.

Če misliš, da boš padla v kokošnjak, se pošteno motiš. V tej brezkompromisni komediji se ne kokodaka. Katarina in Anamarija združita moči, lepoto in pamet ter v debeli uri KOnkretno KOmentirata, KOrenito razpravljata, kdaj tudi zaKOlneta in prav po žensko KOnčujeta. Sta bolj zabavni kot vse smešnice na 'tubi', bolj neposredni kot otroci, bolj nori od norih krav in bolj zagnani kot Jehovove priče. Zakaj ne bi pozvonili tudi na tvoj davno pozabljeni gumbek prave zabave?

V predstavi se bomo prepoznali prav vsi, saj se loteva tisoč in enega nesmisla, ki se nam v današnjem svetu zdi nepogrešljiv. Stvari, brez katerih ne znamo in ne moremo več živeti, številnih 'rešitev' za neštete 'težave', ki nam jih nastavlja družba in si jih drug drugemu nastavljamo sami.

In še to: nikar ne pričakuj stand up-a, ker to ni. Pričakuj pa sproščeno uro zabave, pravo KO KO KOMEDIJO zmešnjav sodobnega sveta, ki jo je s soborcema Gašperjem Tičem in Juretom Karasom zakrivil Lado Bizovičar.

P.S. S seboj gre bojda prinesti tudi robčke, saj bodo solze tekle v potokih!

Spletni Cosmopolitan podarja!

25 od 200 dvojnih vstopnic za Ko ko komedijo!

Cosmopolitan je za svoje spletne bralce in bralke, pa tudi obiskovalke facebook strani rezerviral 25 dvojnih vstopnic za predpremierno predstavo Ko ko komedije s Katarino Čas in Anamarijo Mitić!

Vse, kar moraš storiti, je, da nam na naslov zabava@adriamedia.si pošlješ svoje kontaktne podatke (ime, priimek in kraj) in nas po možnosti še prepričaš ter nasmejiš s svojo najljubšo šalo, mi pa bomo najbolj za ogled zagrete in zabavne srečneže in srečnice obdarili z brezplačnih ogledom predstave za 2 osebi.

Vsega skupaj bomo na spletnih mestih Cosmopolitana, Lise, Sense, Elle in Govori.se, pa tudi preko naših tiskanih edicij podarili kar 400 vstopnic in tako do zadnjega kotička napolnili Špas Teater s smeha željnimi gledalci in gledalkami.

Špas-teater